Ronny Aase er nyansatt i Lindab

 
Ronny Aase er nyansatt i LindabBildet: Ronny Aase tiltrer som Lindabs produktansvarlig ventilasjon og som distriktssjef for salg ventilasjon i region Vest
Lindab styrker sitt team med ansettelse av Ronny Aase. Aase kommer fra DNF AS, hvor han det siste året har vært ansatt som leder for service / ettermarked.

Han har lang og bred erfaring fra ventilasjonsbransjen og har tidligere blant annet jobbet som Product Manager Offshore / Sales Engineer hos Ventistål AS.

- Det er med stor glede vi ønsker Ronny Aase velkommen til Lindab. Med Aases lange og brede erfaring både fra entreprenørsiden i ventilasjonsbransjen og Marine-Offshore er vi overbevist om at han vil styrke Lindab. Han tiltrer som produktansvarlig ventilasjon og som distriktssjef for salg Ventilasjon i region Vest, forteller salgssjef Ventilasjon, Arne Boyle, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår