Rørleggerkjeden VB vokser

 
Rørleggerkjeden VB vokserStadig flere rørleggerbedrifter velger å ta på seg VB-drakten
Siden årsskiftet har rørleggerkjeden VB fått flere nye bedrifter. Bare den siste måneden har både Rørservice Innlandet fra Brummundal og TM Rør fra Bærum valgt å ta på seg VB-drakta.

– Vi er utrolig takknemlige for at disse bedriftene velger å møte framtiden sammen med oss i VB, sier salgs-og markedssjef Stine Anda Pedersen i VB i en pressemelding, og fortsetter:

– Vi er også glade for at det skjer. Både på de nye bedriftenes og våres vegne. Denne veksten viser at vi i VB har et tilbud som passer alle typer rørleggerbedrifter i Norge. Stadig flere solide, håndverksbedrifter over hele Norge ser store fordeler av å bli en del av VB – og en rekke gode muligheter åpner seg opp for dem, sammen med oss.

Kunnskap, oppdrag og teknologi frister stadig flere rørleggere

Det er ifølge Pedersen flere grunner som peker seg ut når rørleggerbedrifter tar kontakt med VB:

VB har som den eneste i bransjen, et eget kompetansesenter som stadig oppgraderes. Det er program både for lærlinger, ledere, teknikere og innen salg og butikk som gjennomføres og bygger kunnskap og tilfører hele kjeden og alle VB-medlemmene store verdier. Dessuten har VB inngått en rekke proff- og rammeavtaler den siste tiden som sørger for at det venter mange spennende og utfordrende oppgaver rundt omkring i Norge for VB-medlemsbedriftene. Sist, men ikke minst, så oppdager stadig flere rørleggere at digitaliseringen har inntatt norske byggeplasser og -prosjekter for alvor og der viser det seg at VBs egenutviklede kvalitetssystem, VB Smart, er en løsning som flere bedriftsledere ønsker å få vite mer om:

– VB skal være en banebryter for digitalisering av arbeidsprosesser og dokumentasjon. VB Smart er verktøyet som bidrar til økt kvalitet, riktig utførelse og god dokumentasjon i hverdagen for alle våre medlemmer. Det er tydelig at vår løsning er interessant for potensielle nye medlemmer, sier Pedersen.

Nye henvendelser hver uke

– Vi mottar mange hyggelige henvendelser for tiden, og har ukentlig møter over hele landet med potensielle nye medlemsbedrifter – og ingenting er kjekkere enn det! VB anno 2019 er heldigvis rigget og klare for å ta i mot enda flere medlemmer, det håper jeg ingen tviler på, smiler salgs-og markedssjef før hun avslutter:

– Det er fremdeles bare å ta en telefon til oss – det blir aldri fullt hos VB!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår