Rørleggermester Svein Olsen & Sønner åpner ny butikk på Leira

 
Rørleggermester Svein Olsen & Sønner åpner ny butikk på Leira
Torsdag 17. juni åpnet Bademiljø Svein Olsen & Sønner butikk i det nye senteret på Leira. Målet er å få en enda større tilknytning til beboerne og hyttefolket i hele regionen.

Det er over førti år siden Svein Olsen startet sin karriere som rørlegger, og med årene har de tre sønnene hans gått samme karrierevei. Selskapet, som er en del av Bademiljø-kjeden, har lenge hatt egen butikk på Beitostølen, og denne uken utvider de med butikk nummer to.

– Valdres er et ganske stort område, og vi ønsket å få et mer sentralt punkt for våre kunder i regionen. Derfor føltes det veldig riktig å utvide med en ny butikk på Leira, sier sønn Stein Olsen.

Til tross for et år med unaturlig mange utfordringer som følge av pandemien, har det ifølge Olsen gått relativt knirkefritt å klargjøre den nye butikken.

– Noen forsinkelser har det vært som følge av koronarestriksjoner, men i det store og hele har det gått veldig fint. Vi har også fått god hjelp fra kjedekontoret, som har hjulpet oss med å planlegge og ordne butikkåpningen.

Leverer hele verdikjeden av baderomstjenester
Familien Olsen har over flere år spesialisert seg på å levere hele spekteret av produkter og tjenester innen baderom, slik at kundene kan få alt på et sted.

– Vi tilbyr alt fra befaring og tegning av nytt bad, til levering av deler og ferdigstilling. Det er mer effektivt for kundene å ha ett kontaktpunkt å forholde seg til, og med Bademiljø får de også 10-års garanti på hele badet, sier Olsen.

Administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB), Kari Øgle Kjensberg, synes det er inspirerende å se at bedriften til Svein Olsen og sønnene nå åpner enda en butikk.

– Bademiljø Svein Olsen & Sønner på Beitostølen har over mange år gitt gode resultater for Bademiljø, og med satsningen på ny butikk på Leira viser de at de virkelig står på for å kunne gi alle innbyggerne det beste tilbudet. Det blir en flott ny avdeling, sier Kjensberg.

Støtter opp om lokalmiljøet
Familiebedriften er ikke bare opptatt av fag, men støtter også opp om de ulike fritidstilbudene for barn og unge i lokalmiljøet. Dette gjelder blant annet idretten, storhallen og løypeforeningen.

– Vi mener det er helt avgjørende at et lokalmiljø har gode tilbud, særlig for barn og unge. Det siste året har vi alle sett hvor viktig det er for barn og unge å ha felles, sosiale møtearenaer, så for oss er det både naturlig og meningsfullt å bidra til å støtte det, avslutter Olsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår