Rørpro i Mosjøen blir en del av FLOW Group

 
Rørpro i Mosjøen blir en del av FLOW GroupBildet: fra venstre: Thomas Strøm, Pål Martin Olsrud, Mariann Elstad, Espen Aufles Hansen (alle fire fra Rørpro AS) og Håvard Hildrum (FLOW Trøndelag VVS AS).
Rørpro AS blir en del av FLOW Group, og får ansvar for ekspansjon innen B2B markedet i Mosjøen og omegn.

Selskapet har frem til nå ikke vært tilknyttet noen kjeder, men har hatt stor pågang fra flere rørkjeder i Norge. Selskapet ønsker å videreutvikle seg og ta del i en profesjonalisering, og ser at dette lar seg gjennomføre med å bli en del av den nye landsdekkende flerfaglige aktøren FLOW Group.

- Vi har fulgt prosessen som FLOW Group har startet, og ønsker å være med på denne spennende reisen, sier Espen Aufles Hansen, daglig leder i Rørpro AS i en pressemelding.

- Vi i Rørpro AS ser frem til å ta del i planene og initiativene FLOW Group allerede har iverksatt når det gjelder markedsorientering mot B2B segmentet, organisasjonsutvikling med innføring av ISO 9001, og en flerfaglig tilknytning innen rør, elektro, og ventilasjon. Dette er en type profesjonalisering som vi ønsker å ta del i sier Mariann Elstad, medeier i Rørpro AS.

- Som FLOW Business Partner, vil vi fortsatt være et lokaleid og selvstendig selskap, men vi tar del i de profesjonaliserings initiativene som FLOW Group utvikler og iverksetter, og blir knyttet tett sammen med de andre partnerene i et forpliktende samarbeid til det beste for våre kunder, våre ansatte og vår virksomhet, sier Pål Martin Olsrud, medeier i Rørpro AS.

- FLOW Business Partner konsept er utviklet med tanke på å tilby B2B kundene ett treffpunkt for tilgang til et lokalt, regionalt og nasjonalt ressursnettverk av spesialiserte rør-, elektro og ventilasjons aktører, noe som passer meget godt inn i de strategiplanene vi har for Rørpro AS sier Espen Aufles Hansen.

FLOW Trøndelag VVS, ved Håvard Hildrum, er godt fornøyd med å få med Rørpro AS inn i FLOW Group, og mener selskapet passer godt inn i den ekspansjonsplanen FLOW Group har i Norge.

- Og vi er spesielt fornøyd med å knytte til oss en partner som sammen med oss kan bidra til vekst nord for Trøndelag. Det blir ikke aktuelt å ta inn flere rørselskaper i FLOW Group i Mosjøen og omegn, all vår vekst i dette geografiske området innen rør skal skje gjennom Rørpro AS sier daglig leder i FLOW Group Mads Meisingset.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår