Roth Nordic med ny organisasjon

 
Roth Nordic med ny organisasjonBildet: Morten Øren, managing director.
Roth Nordic får ansvaret for Roth UK, og skifter samtidig navn til Roth North Europe.

- Beslutningen om ny organisasjon ble bestemt for mer enn et år siden. Frem til i dag er det gjort grundige analyser av markedet i UK og fremtidig organisasjon, og vi er nå klare for implementering av ny strategi. Det er først og fremst en stor tillitserklæring når ”Executive Board” i Roth Industries GmbH nå legger ansvaret over på ledelsen i Roth Nordic, som frem til i dag har hatt ansvaret for de nordiske og baltiske aktiviteter, sier managing director Morten Øren.

- I tillegg til den strategiske beslutningen om å legge Roth UK inn under Roth Nordic er dette en god match både markeds- og produktmessig. I både UK og Norden har vi spesielt fokus på gulvvarme- og kjøling, samt rørsystemer til vann og varme. Roth Nordic er i dag sterke innenfor disse produktområdene, noe som gir oss et godt utgangspunkt for videre utvikling av Roth UK, sier han.

- Roth Nordic har siden 2008 hatt nordisk hovedsete i Frederikssund med tilhørende sentralt logistikk- og servicesenter. For å opprettholde samme høye servicegrad og leveringssikkerhet har vi besluttet å utvide både lager og administrasjon i Frederikssund.Utover sentralt logistikk- og servicesenter vil utvidelsen av vårt hovedkontor også komme til å inneholde oppgraderte kunde- og undervisningsfasiliteter samt et helt nytt produktspekter for Roth North Europe; Prefabrikerte løsninger innenfor gulvvarme- og kjøling, og rørsystemer til vann og varme, sier Øren.

- Roth North Europe har en klar visjon om en sterk forankring lokalt på våre markeder. Derfor vil våre salgskontor i de nordiske landene og UK fortsatt sikre lokal sparring og support, understreker han.

Ny webadresse for Roth Norge: www.roth-norge.no
Ny webadresse for Roth North Europe: www.roth-northeurope.com
Gamle webadresser og e-mails vil fortsatt fungere.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle