Roth Nordic med ny organisasjon

 
Roth Nordic med ny organisasjonBildet: Morten Øren, managing director.
Roth Nordic får ansvaret for Roth UK, og skifter samtidig navn til Roth North Europe.

- Beslutningen om ny organisasjon ble bestemt for mer enn et år siden. Frem til i dag er det gjort grundige analyser av markedet i UK og fremtidig organisasjon, og vi er nå klare for implementering av ny strategi. Det er først og fremst en stor tillitserklæring når ”Executive Board” i Roth Industries GmbH nå legger ansvaret over på ledelsen i Roth Nordic, som frem til i dag har hatt ansvaret for de nordiske og baltiske aktiviteter, sier managing director Morten Øren.

- I tillegg til den strategiske beslutningen om å legge Roth UK inn under Roth Nordic er dette en god match både markeds- og produktmessig. I både UK og Norden har vi spesielt fokus på gulvvarme- og kjøling, samt rørsystemer til vann og varme. Roth Nordic er i dag sterke innenfor disse produktområdene, noe som gir oss et godt utgangspunkt for videre utvikling av Roth UK, sier han.

- Roth Nordic har siden 2008 hatt nordisk hovedsete i Frederikssund med tilhørende sentralt logistikk- og servicesenter. For å opprettholde samme høye servicegrad og leveringssikkerhet har vi besluttet å utvide både lager og administrasjon i Frederikssund.Utover sentralt logistikk- og servicesenter vil utvidelsen av vårt hovedkontor også komme til å inneholde oppgraderte kunde- og undervisningsfasiliteter samt et helt nytt produktspekter for Roth North Europe; Prefabrikerte løsninger innenfor gulvvarme- og kjøling, og rørsystemer til vann og varme, sier Øren.

- Roth North Europe har en klar visjon om en sterk forankring lokalt på våre markeder. Derfor vil våre salgskontor i de nordiske landene og UK fortsatt sikre lokal sparring og support, understreker han.

Ny webadresse for Roth Norge: www.roth-norge.no
Ny webadresse for Roth North Europe: www.roth-northeurope.com
Gamle webadresser og e-mails vil fortsatt fungere.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår