Rototec lansere nytt vannrensingssystem

 
Rototec lansere nytt vannrensingssystemBildet: Rototec lanserer et nytt vannhåndteringssystem for geoenergiboring, ved introduksjon av RotoCont og RotoCont+
Europas største geoenergi-selskap, Rototec, lanserer nå et nytt vannrensingssystem som inkluderer to nye containerprodukter, RotoCont og RotoCont+ (patentsøkt).

Europas største geoenergi-selskap, Rototec, tilbyr ikke bare karbonnøytral energi, men arbeider også aktivt til fordel for miljøet. Sikkerhet har stor betydning i alle våre prosesser innen geoenergiboring. Sikker vannhåndtering i samsvar med alle regler og forskrifter er i sentrum for arbeidet med å ta vare på miljøet vårt.

Normalt blir vannhåndtering under geoenergiboring ivaretatt med en separasjonscontainer. I tillegg til dette lanserer Rototec nå et nytt vannrensingssystem som inkluderer to nye containerprodukter, RotoCont og RotoCont+ (patentsøkt). Ved hjelp av disse to containerne av forskjellig størrelse kan Rototec nå tilby muligheten for krevende vannhåndtering i tillegg til normal vannhåndtering med en normal separasjonscontainer. RotoCont og RotoCont+ er veldig enkle å bruke, og de kan rengjøre selv store mengder vann, avhengig av prosjektets behov.

- RotoCont og RotoCont+ er basert på en vannhåndteringsteknolog med oppdeling designet av oss. Denne teknologien er utformet for å skille selv de minste partiklene fra vannet, sier Hannu Puolitaival, Fleet Manager i Rototec-konsernet, i en pressemelding.

Ved boring etter geoenergi trenger boret tilførsel av trykkvann for å binde borestøvet. Ofte kan det være rent, men farget vann (farget av grunnfjellet) som kommer fra brønnen og har tatt farge av steinstøv og sand i boringen. Før vannet tilbakeføres i bakken, må det behandles i en separasjonscontainer som fjerner stein og støv fra vannet. Nå er det mulig å rengjøre vannet en gang til med RotoCont eller RotoCont+-beholdere når det kreves særlig krevende vannhåndtering, og det er behov for å utskille selv de minste partiklene og grumset.

- Det er veldig viktig for oss å beskytte miljøet og klimaet, og vi gjør alt vi kan for å sørge for dette. Karbonnøytral geoenergi reduserer allerede CO2-utslippene, men vi er også engasjert i andre miljøspørsmål, som for eksempel skånsom vannhåndtering. Vi har alltid sørget for å overholde alle forskrifter og standarder når det gjelder vannhåndtering. På toppen av dette kan vi nå også tilby ekstra krevende vannhåndtering, sier Alexej von Bagh, CEO, Rototec.

Fakta:

Rototecs omfattende konsept dekker hele prosessen fra rådgivning og utforming av energisystemer til implementering av disse. Rototec ble etablert i 2007. I dag består Rototec-konsernet av syv operative selskaper: Rototec Oy og Enersys (Finland), Rototec AB og Fürst VVS- & Energiteknik AB (Sverige), Rototec AS og SIHH (Norge) og Rototec Consulting. Rototec arbeider på alle markeder i Norden, innenfor alle sine virksomhetsområder. I 2020 var omsetningen på 51 millioner euro. Vi sysselsetter rundt 100 personer totalt.

Mer informasjon om RotoCont og RotoCont+containerprodukter:  

https://rototec.no/handtering-av-vann-med-rotocont/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår