Roy tar Niprox videre - gründer Inge blir mentor

 
Roy tar Niprox videre - gründer Inge blir mentorBildet: Roy Austbø (t.v.) tar over som daglig leder i Niprox etter Inge Ellingsund. Inge vil fremdeles være sentral i det tekniske arbeidet i bedriften.
Roy Austbø tar over som daglig leder for Inge Ellingsund i Niprox Technology. Gründeren og rørleggermesteren Inge fortsetter i selskapet som rådgiver og tekniker.

Niprox ble etablert i 2004 av Inge Ellingsund.
- Teknologien og løsningene våre er fremdeles like unike som den gang. Vi har de mest effektive løsningene for fjerning av oksygen og rensing av slam og partikler fra vann som driver av varme- og kjøleanlegg, forteller Roy og Inge. Anleggene Niprox leverer sparer kundene for store kostnader til vedlikehold.

- Sandpapireffekten fra urent vann sliter på rør og ventiler, og det oppløste oksygenet i vannet bidrar til korrosjon. Med vår teknologi fjerner vi det oppløste oksygenet og vi filtrerer vannet for partikler – omtrent som å gjøre cola om til blankt vann, smiler Inge.

Stor vekst – enormt potensiale

Da Inge startet bedriften kunne kundemassen telles på få hender. Da Roy kom inn som salgssjef i 2012 hadde Niprox over 400 kunder. Roy ble senere salgs- og markedssjef, og med han som ansvarlig for markedssiden, har de nå levert over 1000 behandlingsanlegg til vannbårne anlegg i bedrifter og offentlige bygninger over hele landet; fra slakteriet og sykehjem til Postgirobygget og Florø Kulturhus!

- Vi har også nærmere 1000 serviceavtaler med kunder, forteller Roy som nå blir daglig leder for 10 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Florø, 2 i Bergen, 1 i Tønsberg og 1 i Esbjerg.
- Vi er bare så vidt begynt å pirke i markedet, det er enormt, sier Inge og legger til at det var på tide å gi ansvaret for den daglige driften videre.
- Roy har det som skal til for å løfte Niprox inn i nye markeder, også utenfor Norge. Selv blir jeg fortsatt med i en 50% stilling som tekniker og mentor, og jeg skal fortsatt ut til kunder for å montere anlegg og drive opplæring, forteller Inge.

Ny satsing – nye utfordringer

- Selv om vår teknologi og kompetanse er et stort konkurransefortrinn, så har vi selvsagt konkurrenter som ønsker å puste oss i nakken. Derfor skal vi nå bli bedre i alle ledd i organisasjonen, forteller Roy, og viser til satsing på nye internsystemer og bedre markedskommunikasjon. Han vil nå få et overordnet personalansvar selv om han fremdeles vil ha fokus på marked og salg.

- Jeg gleder meg til nye utfordringer. Niprox er en kompetansebedrift med flotte ansatte. Fremtiden ser lys og spennende ut, smiler Roy.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår