Rune Hardersen blir ny Norge-sjef i GK

 
Rune Hardersen blir ny Norge-sjef i GKBildet: Rune Hardersen ny Norge-sjef i GK. Foto: Redlnk
Rune Hardersen (44) blir ny administrerende direktør i GK Norge, med totalansvaret for virksomheten i selskapene Inneklima, Elektro, Rør og Sikkerhet.

Hardersen er utdannet sivilingeniør fra NTNU (2001), og har i tillegg en master i teknologiledelse fra samme sted (2009). Han går til GK fra stillingen som leder for Akers start-up selskap Nordic MBS. Han har lang og variert erfaring fra lederstillinger, rådgivning og styrearbeid, blant annet som administrerende direktør i ÅF Norge, hvor han også var en del av konsernledelsen i ÅF Gruppen.

– Jeg er meget fornøyd med å få Rune Hardersen inn som ny leder for vår samlede virksomhet i Norge. Rune er en inkluderende, strategisk og resultatorientert leder med gode verdier, og med solid kunnskap om muligheter og utfordringer i den norske byggenæringen. Jeg er trygg på at han vil bidra til å forsterke vår posisjon som en ledende teknisk entreprenør og driftspartner, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen i en pressemelding.

GK i Norge har omtrent 2 200 medarbeidere og er, med en årsomsetning over 4 milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg i Norge. GK har 50 kontorer i hele Norge som leverer grønne og smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

– GK skal ut på en spennende reise framover, med tydelige mål om å ytterligere forsterke GK sitt bidrag til å løse utfordringene Norge og verden står overfor innenfor klima og bærekraft. Selv om det umiddelbare fokuset for alle er å navigere gjennom en krevende pandemisituasjon og de økonomiske etterdønningene av denne, ligger det store muligheter foran oss som vi skal jobbe hardt for å realisere. Det ligger et imponerende godt fundament i GKs stolte historie og langsiktige eierskap, og et stort og kompetent team av engasjerte ledere og medarbeidere. Jeg gleder meg skikkelig til å bli bedre kjent med mine nye kolleger og ta fatt på oppgavene som ligger foran oss, sier påtroppende administrerende direktør Rune Hardersen.

Hardersen vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Han tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår