S&P`s første kvinnelige rørlegger på plass

 
S&P`s første kvinnelige rørlegger på plassBildet: Madeleine Haus Hellerud skal inn i serviceavdeling til S&P
Rørleggerbedriften Snersrud & Pedersen AS (S&P) vokser og flere gode rørleggere kommer til. Madeleine Haus Hellerud er bedriftens første kvinnelige rørlegger.

- Ingeborg-nettverket har bidratt til at vi fikk koblet interessen fra Madeleine og vårt behov for flere dyktige rørleggere. Et samarbeid vi er glade for kom på banen. De gjør en fantastisk jobb for å fremme og skape interesse for rørleggerfaget blant kvinner, sier daglig leder i Snersrud & Pedersen AS, Morten Skarra, i en pressemelding.

- Vi tror hun blir viktig og nyttig tilvekst i S&P-familien. Med den veksten vi i S&P opplever nå, er vi stadig på jakt etter nye dyktige og flinke folk. Så ta gjerne kontakt, smiler Skarra.

Hellerud skal inn i serviceavdeling som blir ledet av Henrik Lorentzen, og skal blant annet uføre rørleggertjenester på S&P Safety og S&P Hotel Concept, samt andre serviceoppdrag.

- Jeg er både stolt og glad for å begynne hos S&P, og vil bidra til et godt felleskap med en positiv holdning til den jobben som må gjøres. Kulturen og verdien til S&P med å alltid være pliktoppfyllende, presis og levere litt over kundens forventning passer meg perfekt. Gode resultater og godt håndverk håper jeg å bidra med, sier Madeleine Haus Hellerud.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår