Salgsingeniør

 
Salgsingeniør
Søknadsfrist: 11.12.2022
Sted: Bergen
Tittel: Salgsingeniør

Ønsker du en meningsfull salg- og markeds jobb, der din innsats virkelig teller?

I GK har vi satt oss ambisiøse mål innen bærekraft og klima, fordi vi kan se at jobben vi gjør kan gjøre en forskjell. Som Salgsingeniør vil du være med på å definere og sikre GKs posisjon hos viktige lokale, regionale og nasjonale kunder og samarbeidspartnereSamtidig vil du jobbe med å ivareta en intern struktur for fremtidig salgsarbeid i avdelingen.  

Vi leter etter en person som ønsker å jobbe med salg. Du må gjerne ha jobbet, eller hatt lignende rolle innenfor tekniske fag.

Hvorfor velge GK:

Vi kan tilby en stilling der du som brenner for salg og markedsarbeid får en sentral rolle. Vi vil endre klimaavtrykket til byggebransjen og vi vil gjøre det med de aller beste medarbeiderne! Hos oss har du påvirkningskraft og mulighet til å gjøre en forskjell.

  • En interessant og spennende stilling i en offensiv bedrift med solid økonomi
  • Godt sosialt miljø med dyktige kollegaer som arbeidsdagen bedre!
  • Mange utviklingsmuligheter, kurs og opplæring
  • Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold
  • Et forretningsområde i kontinuerlig utvikling i en ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkevarenavn og et tverrfaglig miljø 

Ansvarsområder:

Dine hovedoppgaver blir å formalisere og strukturere opp avdelingens salgs- og markedsarbeid gjennom gode systemer og rutiner inn mot eksisterende og nye kunder. Samtidig som du jobber ut mot eksterne kunder. Dette gjennom gode systemer, struktur og samarbeid mellom avdelinger. 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse
  • Erfaring med salg og marked
  • Interesse for tekniske fag er en fordel
  • Erfaring med salgsprosesser og kontraktinngåelser
  • God norsk muntlig og skriftlig

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du brenner for salg som fagområde og at du klarer å skape en motivasjon og forståelse internt i avdelingen for hvordan vi skal jobbe med dette fremover. Det innebærer at du på den ene siden er initiativrik og på den andre siden tålmodig. Du er god til å skape relasjoner og har evnen til få andre til å forstå ditt budskap. I møte med andre oppleves du som trygg og engasjert i rollen. Du må trives med en utadvendt rolle for å bygge gode relasjoner intern og mot eksterne kunder.

Du vil få konkurransedyktig lønn med gode ordninger, store utviklingsmuligheter og faglig påfyll. Men viktigst av alt vil du få en rekke spennende utfordringer, og gode kollegaer i en meningsfull hverdag.  

For mer informasjon om stillingen, kontakt Bjørn Rune Hansson. Tlf: 913 82 003

Søknader sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 11. desember. 

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår