Salgsingeniør Odvar Walle til SGP Armatec

 
Salgsingeniør Odvar Walle til SGP ArmatecSGP Armatec AS har nå ansatt Odvar Walle som ny salgsingeniør
Odvar Walle har lang erfaring innen bransjen og spesielt bred kompetanse innen varmepumper, med produksjon og distribusjon av fornybar energi, samt gasskjeler. Nå er han å treffe på SGP Armatec sitt kontor i Moss.

- 50-åringen har godt over 30 års erfaring i VVS bransjen, og er derfor er godt tilskudd på vårt faglig kompetente lag. Vi i SGP Armatec gleder oss til å bli bedre kjent med Odvar, lære av hans erfaring og kunnskap, samt bistå kunder i hele landet med kommende og pågående prosjekter. Odvar er dessuten en aktiv mann. På fritiden er han såkalt «hobbybonde» og driver med kornproduksjon, skriver SGP Armatec i en pressemelding.

Walle startet allerede som rørleggerlærling i 1986 og jobbet som rørlegger frem til 1999. Etter fire års avbrekk startet han som selvstendig rørlegger frem til 2008, da gikk han over i stillingen som Salgsingeniør i Klima og varmeteknikk.

Fra 2011 til 2019 drev han eget AS, med hovedfokus på montering og innregulering/servicearbeid på ventilasjonsvarmepumper, væske/vann varmepumper og andre produkter for produksjon og distribusjon av fornybar energi. De siste to årene har Walle jobbet som servicetekniker/serviceleder hos Vaillant Group Norge AS, hvor han jobbet med service og reparasjoner på gasskjeler, luft/vann og væske/vann varmepumper.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår