Samarbeider om smarte teknologiløsninger

 
Samarbeider om smarte teknologiløsningerIllustrasjonsbilde
CTM Lyng og Sikom satser sammen innenfor smarte hus og leiligheter, velferdsboliger og profesjonelle bygg. De første smarte produktene kommer på markedet til høsten.

Det er to av Norges ledendeleverandører innenfor sine områder, som forener krefter for å levere de beste sikkerhets-, varme- og lysstyringsløsningene for installasjonsmarkedet mot bygg. Mens CTM Lyng har en sterk posisjon innenfor komfyrvakt, sensor- og styringsprodukter, har Sikom en posisjon som en av Nordens ledende leverandør av smarttelefon-basert varmestyring til hytter.

– CTM Lyng leverer titusenvis av kvalitetsprodukter for bruk i norske bygg hvert år, og vi ser fram til å løfte deres velkjente produkter ut i skyen og inn på smarttelefonen, sier Axel Jacobsen påtroppende adm. direktør i Sikom i en pressemelding.

Han mener at selskapene sammen har de beste forutsetningene til å utvikle unike totalprodukter. Dette synet deler Terje Lillemo adm. direktør i CTM Lyng.

– Sikoms lange erfaring og mer enn 80.000 leverte systemer for fjernstyring via SMS og appene minhytte og SikomLiving, gjør oss trygg på at dette blir meget bra, sier han.

Målet er å gi nordiske el-installatører tilgang til de enkleste, mest driftssikre og moderne løsningene for smarte bygg som finnes på markedet.

– Flere og flere ønsker å kontrollere våre produkter fra èn app.  Nå vil våre komfyrvakter (mKomfy),  vannstoppløsninger (Aqua Xpress) og vår nye lys- og varmestyringsrange mTouch® sys sammen i Sikom Living appen, sier Terje Lillemo.

De første felles løsningene er leveringsklare allerede fra september 2018, men vil bli presentert og demonstrert allerede på Eliaden 2018.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår