Samfunnsøkonom, transport

 
Samfunnsøkonom, transport
Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Er du en dyktig samfunnsøkonom med prosjektledererfaring? Og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Kom og hjelp oss med å utforme fremtiden!

Søknadsfrist: 31 August 2021 - Sted: Oslo - Infrastructure

VELKOMMEN TIL ANALYSE OG TRAFIKK I OSLO
Seksjon for Analyse og Trafikk i Oslo består i dag av 11 medarbeidere, hovedsakelig ingeniører og samfunnsøkonomer, som supplerer hverandre godt innenfor transportplanlegging. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige seksjoner på kontoret, både faglig og sosialt.
Analyse og Trafikk i Oslo er en av 3 seksjoner i en avdeling som jobber med samferdselsplanlegging i COWI, og du vil inkluderes inn i et vårt sterke og internasjonale fagmiljø som jobber med noen av de største samferdselsprosjektene i Norge.
Avdelingen består av ca. 55 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). 
Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, landskapsarkitekter, arealplanleggere, miljøplanleggere og trafikkplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

BÆREKRAFTIGE LØSNINGER PÅ SAMFUNNSØKONOMISKE UTFORDRINGER
For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Du vil samarbeide tett med andre samfunnsøkonomer og ingeniører i tverrfaglige prosjekter. Dine hovedoppgaver vil være samfunnsøkonomiske analyser og nyttekostnadsanalyser, primært av prosjekter innen samferdsel og klima.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

  • Metodeutvikling innen samfunnsøkonomiske analyser i transportsektoren
  • Planlegge/administrere undersøkelser i transportsektoren og analysere data fra disse
  • Prosjektledelse
  • Tilbudsledelse

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder og for samfunnet. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere, og solid forretningsforståelse. Du er faglig nysgjerrig og ønsker å omstille deg med de endringene som markedet krever. Du er analytisk, trives med ansvar og ønsker å lede andre.
I tillegg er det ønskelig med:

  • Mastergrad i samfunnsøkonomi, siviløkonom eller tilsvarende
  • Minimum 7 års relevant erfaring fra utredning og analyse, helst fra transportsektoren
  • Prosjektledererfaring
  • Kunnskap om transportmodeller er en fordel

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med seksjonsleder Øystein Berge på tel. +47 930 41 416

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV. Grunnet ferieavvikling vil vi først starte prosessen med innkalling i august. Siste frist er vises i toppen av siden.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår