Sammen om eget bransjeakademi

 
Sammen om eget bransjeakademiBildet: : Marit Brennsletten Jensen (Markedssjef Comfort) , Jarle Amble ( Teknisk fagsjef Comfort), Lyna Tran ( Dir.strategi & Forretningsutvikling VVS Norge), Olav Råken (Fagsjef Bademiljø), Jørgen Baardson (Markedssjef Bademiljø).
VVS Norge lanserer VVS Norge Akademiet sammen med Bademiljø og Comfort. Målet er å bli best på kompetanseutvikling.

-  Det å utvikle de ansatte i medlemsbedriftene er noe av det viktigste for å lykkes i fremtiden. Det har vært et stort ønske fra medlemsbedriftene i Comfort og Bademiljø å legge enda bedre til rette for dette arbeidet. VVS Norge, Comfort, Bademiljø og medlemsbedriftene gikk derfor sammen om et felles kompetanseprosjekt i mars 2019, som nå er klart for lansering i form av VVS Norge Akademiet. Dette har vi gledet oss til, sier Lyna Tran, direktør for strategi og forretningsutvikling i VVS Norge, i en pressemelding.

VVS Norge Akademiet skal tilby faglig utdanning til ulike utviklingsprogrammer innenfor salg, service og ledelse.
- Bademiljø og Comfort har også tidligere hatt fokus på kompetanseutvikling, men forskjellen er at det i VVS Norge Akademiet skal tilbys utdanning til alle roller i en moderne rørleggerbedrift. Det være seg alt fra lærlingeprogrammer til utdanning og kursing av prosjektledere, bas, butikkansatte, eiere og ledere, sier Tran.

Kari Ø. Kjensberg, administrerende direktør i Comfort, sier at medlemsbedriftene har lengtet etter et slikt utdanningskonsept, og at det ble mulig å realisere etter at Comfort-kjeden ble en del av VVS Norge.
- Comfort skal bli det tryggeste valget for kundene og dette skal vi levere på gjennom å sikre at alle ansatte hos våre medlemmer alltid er oppdatert på fag og ikke minst leverer den beste servicen til kundene - både i privat- og proffmarkedet, sier Kjensberg.

Erlend Berg, administrerende direktør i Bademiljø, sier seg enig i behovet og mener kjeden selv ikke ville lykkes med å stable på plass et like solid akademi så raskt.
- Bademiljø sin visjon er å være «den anbefalte». Dette realisere gjennom blant annet medlemmenes samlede kompetanse. Det er derfor viktig at våre medlemmer kontinuerlig utvikler seg for fremtiden og i takt med samfunnets og kundenes krav og forventninger, sier Berg.

VVS Norge har på vegne av begge kjedene inngått strategisk samarbeid med flere kursleverandører som de mener er de beste på deres fagområde.
- Det er viktig at den utdanningen vi tilbyr er relevant og ikke minst har en høy faglig kvalitet. Vår ambisjon er å tilby den beste utdanningen til våre medlemmer. Derfor har vi jobbet tett med medlemmene fra begge kjedene fra første dag. Samtidig er det viktig at de også involveres tett i videre utviklingsløp, slik at VVS Norge Akademiet kan fortsette å være relevant, sier Lyna Tran, og legger til:

- Bransjen og markedet endrer seg, og da er det viktig at VVS Norge Akademiet også kontinuerlig utvikler seg i samme takt. Vi jobber allerede med å utvikle nye spennende fagområder som skal lanseres i 2020. Vi sikter høyt – våre medlemmer i Bademiljø og Comfort skal bli best på innenfor deres satsningsområder og dette skal VVS Norge Akademiet legge til rette for.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår