Sammen om kuldetjenester til offshore-markedet

 
Sammen om kuldetjenester til offshore-markedetBildet: Winntech er leverandør av varme- og kuldesystemer til offshore, industri og dagligvarebutikker med hovedfokus på Vestlandet. PTG tilbyr komplette løsninger for temperaturhåndtering til det internasjonale markedet, inkludert kjøling, frysing, klimaanlegg og oppvarming.
Ett av Norges ledende kuldetekniske kompetansemiljø, Perfect Temperature Group (PTG), har inngått avtale om å kjøpe hundre prosent av aksjene i Winntech AS på Stord.

. Begge selskaper har lang erfaring med leveranser av kuldeanlegg med bruk av det miljøvennlige kjølemediet CO2. 

Både ledelse og aksjonærer i Winntech blir med videre ved å reinvestere i eierselskapet Nordic Climate Group (NCG). 

Grønne kjølesystemer

— Winntech har en unik og komplementær kompetanse til PTG, og som styrker vår posisjon på Vestlandet. I tillegg har de en posisjon innen klima- og energivennlige løsninger innen offshore energi som er en døråpner til et nytt marked for oss, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG. 

Winntech er leverandør av varme- og kuldesystemer til offshore, industri og dagligvarebutikker med hovedfokus på Vestlandet. Selskapet har en helt unik kompetanse innen grønne kjølesystemer til offshore og martim sektor med fokus på CO2 som kjølemedie. Winntech ble etablert i 2020, men har på kort tid etablert seg som en solid aktør med dyktige ansatte som har lang fartstid i bransjen. De ansatte har mer enn 25 års erfaring fra leveranser av miljøvennlige varme- og kuldesystemer. 

- Kan bygge betydelige muskler

— Vi i Winntech syns dette er veldig spennede, og ser fram i mot å bli en del av PTG-familien. Vi har fulgt med på utviklingen i PTG på sidelinjen, og syns det er et meget spennede selskap som vil bli en en veldig bra match for Winntech, sier Jostein Børtveit i Winntech. 

— Jeg mener helt klart at Winntech vil bidra til å ytteligere styrke PTG, da med tanke på markedsområder som for eksempel offshore. Der vil vi komme inn med betydelig erfaring og kompetanse. Offshoremarkdet har bare så vidt begynt utskifting av gamle miljøskadelige F-Gasser til ny miljøvenlig teknologi inne kulde. Sammen kan vi bygge betydelige muskler innen dette markedet, sier Jostein Børtveit. 

— Vi har stor tro på fremtiden og gleder oss til å fortsette satsingen sammen fremover, avslutter konsernsjef Terje Arnesen i PTG. 

• PTG utvikler og leverer miljøvennlige kjøle , fryse- og energieffektiviserings-løsninger. I tillegg til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt, er konsernet en betydelig leverandør til dagligvarebransjen i Norge. 

• PTG tilbyr komplette løsninger for temperaturhåndtering til det internasjonale markedet, inkludert kjøling, frysing, klimaanlegg og oppvarming.

• Produksjonen foregår i Norge, med et omfattende servicenettverk.  PTG er tilstede langs store deler av den norskekysten, i Storbritannia og i Chile.

• Navnet PTG er hentet fra initialene til holdingsselskapet Perfect Temperature Group, og slagordet til gruppen – verdien av perfekt temperatur.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår