Sammfunnskommunikasjon og myndighetskontakt

 
Sammfunnskommunikasjon og myndighetskontakt
COWI søker kommunikasjonsrådgiver for samfunnskommunikasjon og myndighetskontakt.

Søknadsfrist: 25 August 2021 - Sted: Oslo - Business support

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap innen rådgivning og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, effektive transportløsninger, blågrønne løsninger og bærekraftig byutvikling. Til å styrke posisjonen vår i Norge søker vi en kommunikasjonsrådgiver innen samfunnskommunikasjon og myndighetskontakt.

Som kommunikasjonsrådgiver for samfunnskommunikasjon og myndighetskontakt vil du bli lagspiller på et sterkt kommunikasjonsteam der alle har sine faglige tyngdepunkt, men hvor vi sammen skaper mye og som alltid jobber for et godt resultat.

Du vil få et særlig ansvar for å analysere, planlegge og gjennomføre kommunikasjonsaktiviteter knyttet til å:

  • Posisjonere COWI som tankeleder innenfor utvalgte områder, som grønn omstilling i transportsektoren, klimatilpasning og fornybar energi
  • Bistå i utviklingen av dialogarenaer og konsepter for å nå frem til beslutningstakere med strategiske budskap
  • Overvåke og analysere samfunnsdebatten basert på COWIs strategisk utvalgte temaer
  • Bistå inn i prosjekter med kunder der medvirkning og politikk er viktig

Blant oppgavene vil du også ha en nøkkelrolle i å eie og utvikle initiativ i Norge knyttet til:

  • Interessentanalyser: Kartlegge interessenter og deres agenda
  • Kommunikasjonsplaner: Utvikle og gjennomføre kommunikasjonsaktiviteter innenfor samfunnskommunikasjon
  • Innholdsproduksjon og budskapsutvikling: Utvikle presentasjoner, kronikker og annet meningsbærende innhold
  • Rådgiver for myndighetskontakt overfor ledelsen: Utvikle strategi og tiltak der COWI kan ha en aktiv pådriverrolle i samfunnsdebatten knyttet til grønn omstilling, identifisere og utnytte mulighetsrom i samfunnsdebatten, samt redegjøre for hvilke politiske signaler og vedtak som kan ha forretningsmessig betydning for COWI

Det er viktig at du har god forretningsforståelse og en interesse for politikk og politiske prosesser. Du kommuniserer godt, har en skarp penn, analytiske egenskaper, og er proaktiv med evne til å respondere raskt på muligheter.

Vi ser etter en kandidat med utdannelse innen samfunnsfag, media og kommunikasjon og/ eller journalistikk, som har minimum fem års erfaring fra tilsvarende ansvarsområde i kommunikasjonsbyrå, innen politikk, selskap- og/eller organisasjonsvirksomhet.

Bli med å forme morgendagen
Som medarbeider hos COWI vil du få en unik mulighet til å være med å forme morgendagens samfunn, der grønn omstilling er kjernen i at vi gjør.  Du blir en del av et ambisiøst og kompetent kommunikasjonsmiljø, der kommunikasjonsfaget er er et strategisk viktig redskap og prioritet for ledelsen. I rollen vil du, sammen med kommunikasjonsavdelingen, ha stor handlefrihet til å utforme innhold og aktiviteter innenfor den strategiske rammen til selskapet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår