Samsung Account Manager – Climate Solutions

 
Samsung Account Manager – Climate Solutions
WorkShop er nå på jakt etter en Account Manager for Samsung i kategorien Climate Solutions for arbeid med våre kunder i Norge. Vi leter etter deg som har sterk interesse for salg og som elsker Samsung og Samsungs innovative produkter. Du er en inspirator og har et indre driv, og du er profesjonell når det gjelder å skape langvarige relasjoner!

Som Account Manager for Samsung er du opptatt av å bygge og opprettholde relasjoner med Samsungs forhandlere, installatører og distributører. Dette gjør du blant annet ved å booke møter og gjennom salgsfremmende aktiviteter. Arbeidsplassen din vil variere fra dag til dag, og arbeidstiden er vanligvis mandag–fredag. Arbeid i helgene kan forekomme. Reisingen kan omfatte overnattinger, men med god planlegging blir det ikke mer enn ca. 1–2 netter per uke.

Du jobber selvstendig, men i tett dialog med kolleger i Samsung i Sverige/Norge og lederne dine, som sitter i Sverige. Du jobber også tett på kundene og deres personale ved planlagte produkt‑ og salgskurs samt besøk. Arbeidet omfatter også andre typer salgsfremmende aktiviteter som eventer og messer. Du jobber mot fastsatte målsettinger og rapporterer ifølge fastsatt rapporteringsrutine.

Vi leter etter deg som:

 • har mer enn 3 års erfaring innen salg eller installasjon av varmepumper
 • med fordel har erfaring fra større varmepumper
 • har erfaring med å holde produkt‑ og salgskurs
 • er inspirerende og har en coachende tilnærming
 • er lydhør, har høy sosial kompetanse og lett for å kommunisere med andre mennesker
 • er fleksibel og løsningsorientert
 • liker å jobbe strukturert og nøyaktig, med fokus på detaljer
 • kan jobbe ubesværet i MS Office
 • har førerkort klasse B
 • er resultatorientert og drives av salg
 • har gode kunnskaper i norsk og engelsk

Du har base på hjemstedet. Vi tilbyr deg en spennende og fartsfylt jobb i et inspirerende selskap i vekst, samt konkurransedyktige vilkår i form av både fast lønn, bonus og firmabil. Sammen med positive kollegaer får du også en enorm mulighet til å utvikle deg som selger gjennom økt kunnskap innen både forhandler‑ og leverandørleddet.

Annet:
Arbeidstid: Heltid, fast ansettelse med 6 måneders prøvetid
Arbeidssted: Norge
Start: Etter avtale

Vi holder intervjuer fortløpende, og stillingen kan bli besatt før søknadsfristen, så ikke vent med å søke. Siste søknadsfrist for stillingen er 07.05.2021. Vi tar ikke imot søknader på e-post, men henviser deg til søknadsruten i annonsen.

Vi ønsker deg velkommen til å søke!

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår