Sandnes får svømmehall

 
Sandnes får svømmehall(Illustrasjonsbilde)
AKTUELLE PROSJEKTER: Sandnes kommune får ny 25 meters svømmehall med åtte baner. Et prosjekt med en totalkalkyle på 180 millioner kroner. En rekke anbudskonkurranser ligger nå ute med frist 15. desember.

Av Tore Kubberød

Sandnes kommune har satt av midler til ny svømmehall i økonomiplanen. En svømmehall som skal bygges på Iglemyr og som vil inneholde svømmehall med tre bassenger, hvorav det ene blir konkurransebasseng på 25 meter med åtte baner og plass til 250 tilskuere på tribunene. I planene ligger også et 12,5 meters varmtvannsbasseng/treningsbasseng med handikaprampe.

Opprinnelig skulle prosjektet vært påbegynt i 2017, men nå vil oppstart være første kvartal 2018 med ferdigstillelse seint i 2019. Flere forskjellige anbudskonkurranser ligger nå ute på doffin.no med anbudsfrist 15. desember.

FAKTA

Iglemyr svømmehall

Sandnes kommune, Rogaland

Utbygger: Sandnes Eiendomsselskap

Verdi: Cirka 180 millioner kroner.

Følgende anbudsrunder ligger nå ute med svarfrist 15. desember:

Maskinleverandør

Rørlegger

Styr/overvåkningsinstallasjoner

Hoved/generalentreprise

Elektroinstallatør

Bygg entreprenør

Ventilasjonsinstallatør

Om Byggfakta Live: Byggfakta Live-databasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Byggfakta Live leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår