Satser tungt på flerfaglige serviceavtaler

 
Satser tungt på flerfaglige serviceavtalerAvtalen med Brødfabrikken er en milepæl i vår satsing på servicemarkedet, sier servicesjef i Assemblin Henning Aaby Olsen.
Assemblin har inngått en omfattende, flerfaglig service- og vedlikeholdsavtale med boligprosjektet Brødfabrikken på Hasle i Oslo. – En viktig milepæl i satsingen vår på servicemarkedet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen.

Assemblin Prosjekt Elektro har vært engasjert i byggefasen av Brødfabrikken siden starten i januar 2016. El-installasjonene i de første 43 leilighetene ble overlevert før ferien. Hele prosjektet, bestående av tre bygg med til sammen 160 leiligheter, skal være klart til overlevering 1. oktober.

Tett samarbeid
- På Brødfabrikken ble det tidlig i sluttfasen etablert et tett samarbeid mellom serviceavdelingene våre og Assemblins prosjektleder på anlegget. Det ble etablert kontakt og gjennomført møter med både hovedentreprenør og sluttkunde. Etter fire måneder med samtaler og innsalg er resultatet en stor flerfaglig service- og vedlikeholdsavtale, sier avdelingsleder Thomas Vemork i Assemblin Service Elektro.

- Innenfor denne avtalen skal vi levere årskontroller og vedlikehold på både brannalarm, nødlysanlegg, porttelefon, VVS-installasjoner og sprinkleranlegg inkludert FG-kontroll. I tillegg leverer vi el-kontroll og termofotografering. Kunden ønsket også en vaktavtale, og vi har inkludert enhetspriser for alle fag i avtalen som de tre sameiene kan benytte, sier Vemork.

Gjennombrudd
- Servicemarkedet er et viktig satsingsområde for Assemblin og står for en stadig større del av omsetningen og virksomheten i konsernet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen.

- Vi har i dag egne serviceavdelinger innenfor både rør, elektro, sprinkler og byggautomasjon. Det setter oss i en unik posisjon til å levere service- og vedlikeholdstjenester på tvers av fagene. Flerfaglige serviceavtaler er i dag en viktig del av strategien vår, og denne avtalen er et lite gjennombrudd for oss. Vi er spesielt godt fornøyd med at vi for første gang også har fått med sprinkler og FG-kontroll inn i en slik flerfaglig avtale, sier Olsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår