Schneider Electric og Fortinet blir partnere

 
Schneider Electric og Fortinet blir partnereIllustrasjonsbilde
Schneider Electric, ledende innen digitaliseringen av energistyring og automatisering, og Fortinet, en global leder innen omfattende, integrerte og automatiserte cybersikkerhetsløsninger, har inngått et strategisk partnerskap.

Samarbeidet skal også sørge for dynamisk respons på cybertrusler i stadig endring. Selskapene tar sikte på å imøtekomme varierende behov i nettverk som brukes innen anleggsdrift. Økt driftssikkerhet og beskyttelse skal oppnås ved å integrere Fortinet sine brannmurer og ulike løsninger for sikker tilkobling/enhetsbeskyttelse inn i nettbaserte sikkerhetsløsninger fra Schneider Electric.

Cybersikkerhet på alle nivåer

- Bedrifter må sørge for at alle nivåer av anlegget deres driftes på en cybersikker måte - gjennom hele livssyklusen. Behovet øker særlig når bedrifter prøver å dra nytte av nye digitale teknologier for å effektivisere driften, sier Jay Abdallah, visepresident for Cybersecurity Services i Schneider Electric, i en pressemelding.

- I dag er det mer avgjørende enn noen gang at eieroperatører håndterer sikkerhetsrisikoer på en proaktiv måte. Dette gjøres best ved å implementere ledende nettbaserte sikkerhetsløsninger for spesifikke behov og miljøer. Ved å kombinere vår teknologi, erfaring og ekspertise med Fortinets produkter, står vi bedre rustet til å utvikle og iverksette skreddersydde, helhetlige løsninger. Dette både muliggjør digitalisering og forbedrer evnen til å håndtere cybersikkerhetsrisikoer, på tvers av anleggets syklus.

Tilpasset dynamisk multivektor-trusselbilde

Cybertrussel-vektorer endrer seg praktisk talt hver time og rammer både kritisk infrastruktur og industrien på globalt plan. Derfor må også tilnærmingen til å styre og dempe cyberrisiko være dynamisk. Ulike anlegg krever ulike løsninger, og behovet endrer seg over tid. Samarbeidet mellom Schneider Electric og Fortinet er inngått for å kunne tilby det beste av cybersikkerhet innen kritiske IT- og driftssystemer. Selskapene skal i fellesskap utvikle nettbaserte sikkerhetsløsninger for spesifikke bransjer og applikasjoner. Med Fortinet-applikasjoner integrert i Schneider Electric-tilbudet, vil kundene ha best mulig tilgang til ledende produkter samt tilpassede fleksible cybersikkerhetsløsninger.

Integrering av produkter og kompetanse 

- Som en ledende aktør innen driftssikkerhet er vi glade for å samarbeide med Schneider Electric og gjøre det sikrere å dra nytte av IIoT, sier Rick Peters, CISO - Operational Technology i Fortinet.

- Ved å levere ledende nettbaserte sikkerhetsløsninger som er skreddersydd for ulike driftsmiljøer, kan vi beskytte organisasjoner og redusere cybersikkerhetsrisiko i et landskap bestående av multivektor-trusler.

Dette partnerskapet forener to bransjeledende selskaper med en dyp forståelse av behov, krav og begrensninger i ulike driftsmiljøer. Vi ser frem til å samarbeide med Schneider Electric, for å kunne tilby den beste teknologien og ekspertisen på markedet, avslutter Peters. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår