Se de første bildene av nye Volkswagen Amarok

 
Se de første bildene av nye Volkswagen Amarok
Volkswagens premium-pickup sørger for å løfte standarden i klassen når det gjelder komfort og interiørkvalitet.

Takket være høy sitteposisjon, godt utsyn i alle retninger og et interiør av høy kvalitet er nye Amarok et reelt alternativ for kunder som tradisjonelt sett ville valgt en SUV. Blant høydepunktene på innsiden av nye Amarok er de elektrisk justerbare ergoComfort-forsetene som har høydejustering, kombinert med en mulighet til å skyve setene langt bakover, dette gir overlegen plass både i høyden og lengden. Setene har også god sidestøtte som sikrer både god komfort og riktig ergonomi. De elektriske setene kan justeres i 14 retninger og sørger dermed for at førere av alle kroppsfasonger kan finne riktig sittestilling.

ErgoComfort-setene har fått et godkjenningsstempel fra den tyske organisasjonen for sunne rygger (Aktion Gesunder Rücken e.V.), og kan i tillegg leveres i nappaskinn dersom kunden vil ha en ekstra luksuriøs bil.

Dashbordet har fått et nytt design hvor hovedfokuset er på rette, horisontale linjer med en klar inndeling av de forskjellige flatene. Ved å kvitte seg med de runde konturene og fokusere på de rette linjene får nye Amarok et mer moderne interiør – samtidig som det praktiske aspektet er ivaretatt av flere smarte oppbevaringsrom.

Ved hjelp av multifunksjonsrattet kan sjåføren operere både radio, telefon og multifunksjonsdisplayet i instrumentpanelet. Multifunksjonsrattet kan leveres med paddelskift (standard på Aventura-modellen), som gjør at føreren har full kontroll over den nye 8-trinns automatgirkassen. Lanseringsmodellen Aventura blir levert med et 3D-display i farger mellom de tradisjonelle instrumentklokkene. Detaljer som det rammeløse sladrespeilet bidrar også til å løfte interiørkvaliteten på nye Amarok enda et hakk.

Helt øverst i dashbordet, og dermed også i førerens synsfelt, finner man det oppgraderte infotainment-systemet med Bluetooth telefontilkobling og DAB+ som standard. Med fokus på brukervennlighet og funksjoner som App Connect, Guide & Inform og Car-Net får dette enda flere funksjoner enn tidligere. App Connect-funksjonen gjør det mulig å integrere smarttelefonapplikasjoner via en USB-tilkobling og Guide & Inform-systemet sørger for å gi føreren oppdatert trafikkinformasjon via internett. Infotainment-systemet har også en innebygget funksjon som gjør kommunikasjonen mellom for- og baksetet enklere enn tidligere, ved å bruke mikrofonen til håndfri-anlegget vil bilen automatisk spille denne lyden gjennom høyttalerne i baksetet. Dette gjør at sjåføren slipper å snu seg for å snakke med passasjerene, og gjør dermed bilturen enda litt sikrere.

Den nye pickupen hører like godt hjemme både på og utenfor veien, og med den nye V6 TDI-motoren som yter 550 Nm og 224 hk i toppversjonen vil det alltid være mer enn nok krefter tilgjengelig. Med denne motoren har nye Amarok en toppfart på 193 km/t og gjør unna akselerasjonen fra 0-100 km/t på imponerende 7,9 sekunder.

Nye Amarok vil være tilgjengelig i Norge i september.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår