Se video-glimt fra Cersaie i Bologna

 
Se video-glimt fra Cersaie i BolognaFoto: Odd Borgestrand
Bilder kan si mer enn tusen ord er et kjent uttrykk, men denne gang har VVS aktuelt også valgt å dekke Cersaie i Bologna med levende bilder.

Av Odd Borgestrand
Bologna

Med mobiltelefon og en ekstern mikrofon er det enkelt å fange opp stemninger og situasjoner under en så stor messe som Cersaie i Bologna. Vi vet at mange fanger opp informasjon på ulike plattformer, enten det er tradisjonelle nettsider, papirutgaven av VVS aktuelt eller via sosiale medier.

I VVS aktuelt vil vi bringe en bred «mosaikk» med stillbilder fra Cersaie, i tillegg til intervju med noen av utstillerne. Dessverre er det lite norsk å høre på årets messe, men vi har møtt mange utstillere som ser mot markedene i Norge, Sverige og Danmark. 

Neste utgave av VVS aktuelt 6 er snart på vei til våre lesere, og i november-utgaven, VVS aktuelt 7, vil vi også bringe flere reportasjer fra Bologna.

Mens du venter på de neste utgavene av bladet vårt kan du klikke deg inn på vår Facebook-side https://www.facebook.com/vvsaktuelt/ og se de tre videoene vi har produsert fra årets messe.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår