Seksjonsleder byggeteknikk, Kristiansand

 
Seksjonsleder byggeteknikk, Kristiansand
Vil du jobbe faglig og videreutvikle deg innen ledelse? Vi søker Seksjonsleder Byggeteknikk i Kristiansand!

Søknadsfrist: 16/09/2018 - Norway - Sted: Kristiansand - Buildings

DITT ARBEIDSMILJØ

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Hvert år er COWI involvert i over 17000 prosjekter globalt og 5500 prosjekter i Norge – herunder også noen av de største og mest komplekse prosjektene innen bygg, samferdsel, vann, miljø og samfunnsplanlegging. COWI er en ledende aktør innen rådgivning og prosjektering i Norge.

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, og sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Vårt fagmiljø innen byggeteknikk i Kristiansand består av 8 rådgivere – og 120 totalt i COWI Norge - og er et av landets ledende byggetekniske miljøer innen blant annet planlegging av sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Vårt fagmiljø i Kristiansand er dessuten et av landets fremste på prosjektering av prefabrikkerte betongkonstruksjoner, papirløse prosjekter og industrialiserte byggemetoder.

DINE ARBEIDSOPPGAVER

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Personalansvar for seksjonens medarbeidere
  • Ansvar for seksjonens omsetning
  • Bistå sammen med dine medarbeidere på prosjekter
  • Bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode
  • Faglige oppgaver og rådgivning internt og til kunder

Vi ser etter deg som er opptatt av mennesker og faglig kvalitet. Du er trygg i rollen og på faget, tydelig på mål og vet hva som skal til for å nå dem. Du trives med å jobbe strukturert, samtidig som du også evner å være kreativ. For oss er det viktig at du er løsningsorientert, handlekraftig og engasjert, og er god på å skape relasjoner til menneskene rundt deg.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere byggeteknisk utdanning fra universitet eller høgskole
  • Utdanning innen ledelse og/eller økonomi er en fordel
  • Minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller tilsvarende, minimum 10 års erfaring etter endt utdanning
  • Erfaring med å lede høykompetente medarbeidere
  • Erfaring fra stilling med fokus på markedsarbeid og posisjonering er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr et solid selskap med spennende prosjekter og store muligheter for faglig og personlig utvikling. Hos oss får du samarbeide på tvers av seksjoner, og du får i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi har et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger, noe som er svært viktig for oss. Vi har også ordnede arbeidsforhold med gode lønns- og pensjonsordninger.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår