Seksjonsleder Geotekniske Grunnundersøkelser

 
Seksjonsleder Geotekniske Grunnundersøkelser
Vil du ta en ledende rolle i et kompetent geomiljø i vekst? Kan du bidra til å legge til rette for trygg byggegrunn for fremtidens byggeprosjekter? Er du en naturlig og samlende leder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 20 August 2021 - Norway - Sted: Oslo - Bridge


COWI sørger for trygg grunn!
Seksjon for geotekniske grunnundersøkelser i COWI består i dag av 18 medarbeidere som drifter 6 moderne borerigger, og står for gjennomføring av grunnundersøkelser i forbindelse med alle typer byggeprosjekter over hele landet. Arbeidet vi gjør i seksjonen frembringer kritisk grunnlag for videreutvikling, planlegging og prosjektering av byggeprosjektene slik at bygg, veier og jernbaner og annen samfunnskritisk infrastruktur bygges på trygg grunn.
Seksjonen er en del av COWIs avdeling for Bruer, Tunneler og Geofag, og har kontorsted Oslo med driftsbase og lager i Moss og på Romerike.
Vi har et solid og kompetanserikt fagmiljø, og samarbeider i stor grad med de øvrige fagseksjonene i COWI som Miljø, Veg og Vann & Avløp, foruten seksjon for Geoteknikk og Ingeniørgeologi som er en helt sentral samarbeidspartner. 
 

BLI MED Å LEGGE TIL RETTE FOR FREMTIDENS BYGGEPROSJEKTER
I denne stillingen vil du bli en del av vår nasjonale virksomhet og jobbe tett med fagmiljøer innenfor hele bredden av COWIs tjenestespekter. Dine hovedoppgaver vil være å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse og kvalitet. Du vil få personalansvar og blir ansvarlig for medarbeidernes generelle faglige utvikling og sosiale trivsel. Du vil rapportere til avdelingssjef på avdeling Bruer, Tunneler og Geofag. Som seksjonsleder for Grunnundersøkelser vil du også ha markedsansvar for seksjonens virksomhetsområde.
Til daglig vil du få mulighet til å jobbe med følgende oppgaver:

 • Utarbeide og følge opp utviklings- og resultatmål for din seksjon i samarbeid med våre andre ledere
 • Ressurskoordinering og bemanning av oppdrag i samarbeid med seksjonens driftsleder
 • Videreutvikle strategi for kompetanseutvikling og utvikling av tjenestespekteret i seksjonen
 • Markeds- og tilbudsarbeid innenfor Grunnundersøkelser i samarbeid med markedsansvarlig på avdelingen, driftsleder for grunnundersøkelser og prosjekt- og tilbudsledere i COWI 
 • Faglig utvikling og kompetansedeling
 • Bidra til kunnskapsdeling mellom seksjoner og fagmiljøer
 • Oppfølging av prosjektgjennomføring og prosjektøkonomi for seksjonens prosjekter
 • Ledelse av egne oppdrag

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraftig, løsningsorientert, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.
I tillegg er det ønskelig med:

 • Teknisk utdannelse fortrinnsvis innen geoteknikk fra høyskole eller universitet
 • Relevant erfaring kan kompensere for utdanning 
 • Erfaring fra entreprenørvirksomhet kan være relevant for stillingen
 • Minimum 5 års erfaring innen geotekniske grunnundersøkelser, geoteknisk prosjektering, eller grunnarbeider i forbindelse med byggeprosjekter. 
 • Forretningsforståelse og evne til å skape resultater
 • Erfaring med marked- og tilbudsarbeid
 • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling som leder
 • God formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Tidligere ledererfaring er ikke et absolutt krav til stillingen. Vi oppfordrer også erfarne geoteknikere, og kandidater med annen relevant bakgrunn, med lederaspirasjoner og kompetanse innen prosjektledelse til å søke.
 

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med avdelingssjef Erik Sundet på avdeling Bruer, Tunneler og Geofag, på tel. 415 64 897.
 

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig og innen 16. august.
Grunnet ferieavvikling vil vi først ta kontakt med relevante søkere i starten av august.
 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.
 

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår