Seksjonsleder, Vei Fredrikstad

 
Seksjonsleder, Vei Fredrikstad
Vil du lede noen av Norges fremste rådgivere innen veiplanlegging? Kan du utvikle seksjonens medarbeidere og sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse? Er du en naturlig og samlende leder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 16 August 2021 - Norway - Sted: Fredrikstad - Infrastructure

VELKOMMEN TIL VEI- OG TRANSPORTPLANLEGGING I FREDRIKSTAD
Seksjon for veiplanlegging i Fredrikstad består i dag av 10 medarbeidere, hovedsakelig ingeniører, som supplerer hverandre godt innenfor veiplanlegging og -prosjektering. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider ofte med øvrige seksjoner på kontoret, både faglig og sosialt.
Veiplanlegging i Fredrikstad er en av 3 seksjoner i en avdeling som jobber med samferdselsplanleg-ging i COWI, og du vil inkluderes inn i et solid og kreativt avdelingslederteam med to andre sek-sjonsledere, markedssjef, prosjektsjefer og avdelingssjef. Sammen jobber vi tett for å lykkes med å nå våre mål.
Avdelingen består av ca. 55 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). 
Vi har et solid tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, landskapsarkitekter, arealplanleggere, miljøplanleggere og trafikkplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

BLI MED Å SETTE RETNING FOR VEIPLANLEGGING I FREDRIKSTAD

For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Dine hovedoppgaver vil være å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kom-petanse. Du vil få personalansvar og blir ansvarlig for medarbeidernes generelle faglige utvikling og sosiale trivsel. Du vil rapportere til avdelingssjef på avdeling vei- og transportplanlegging i divisjon for transport og byutvikling. Som seksjonsleder vil du også inngå som fagressurs i seksjonen.

Til daglig vil du få mulighet til å jobbe med følgende oppgaver:

 • Utarbeide og følge opp utviklings- og resultatmål for din seksjon i samarbeid med våre andre ledere
 • Ressurskoordinering og bemanning av oppdrag
 • Videreutvikle strategi for kompetanseutvikling
 • Bidra i det regionale og lokale tilbuds- og markedsarbeidet
 • Bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene
 • Faglig utvikling og kompetansedeling
 • Egne faglige oppdrag


DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike for-retningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på sam-arbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, struktu-rert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg er det ønskelig med:

 • Høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høyskole
 • Minimum 7 års relevant erfaring innen samferdselsplanlegging, veiplanlegging, veiprosjektering eller tilsvarende
 • Forretningsforståelse og evne til å skape resultater
 • Erfaring med marked- og tilbudsarbeid
 • Stor handlekraft og gjennomføringsevne
 • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling som leder
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Tidligere ledererfaring er ikke et absolutt krav til stillingen. Vi henviser også erfarne planleggere eller tilsvarende med lederaspirasjoner og kompetanse innen prosjekt-ledelse til å søke.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med avdelingssjef René Lund Hansen på avdeling vei- og transportplanleg-ging, på tel. 915 15 913.

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig og innen 16. august.
Grunnet ferieavvikling vil vi først ta kontakt med relevante søkere i starten av august.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksu-ell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lo-vene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, ut-plassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår