- Seminarprogrammet er spikret

 
- Seminarprogrammet er spikretBildet: Bjarne Haugland, daglig leder i VVP
Seminarprogrammet for VA Tour Norge er nå på plass. Her fokuseres det blant annet på det svært aktuelle temaet digitalisering,

- Vi er stolte over nå å kunne presentere et topp aktuelt seminarprogram. Jeg håper virkelig at alle i bransjen ser verdien i å ta del i disse kompetansehevende foredragene, som gir inspirasjon og kunnskap, og som man siden kan ta med tilbake til arbeidsplassen, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP.

- Emnet digitalisering er enormt viktig, siden dette blant annet handler om hvordan man kan få tilgang til sine data når man jobber på feltet, hvordan man kvalitetssikrer nye anlegg, og hvordan man finner en totalløsning for VA-design med ulike digitale verktøy. Dersom man ønsker å holde seg oppdatert og lære seg nye aspekter rundt emnet, burde man absolutt ta turen innom VA Tour Norge, sier Haugland.

Seminarene er helt kostnadsfrie og holdes både på for- og ettermiddagen under messene på VA Tour Norge 2018. Programmet varierer noe fra sted til sted, se www.vatour.no for programmet i sin helhet. Ingen spesiell påmelding er påkrevd til seminarene, bortsett fra at man registrerer sitt besøk til VA Tour Norge.

VA Tour Norge arrangeres for første gang i mars 2018 og holdes på følgende steder:

Stavanger, 13. mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15. mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20. mars, X Meeting Point (tidl. Exporama, Hellerudsletta)
Trondheim, 22. mars, Scandic Lerkendal

Forhåndspåmelding skjer her >>

Se nettsiden www.vatour.no for nærmere informasjon

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår