Senior Bruingeniør

 
Senior Bruingeniør
Ønsker du å få en sentral rolle i prosjekteringen av de store bru- og anleggsprosjektene i vest? COWI søker etter erfaren konstruksjonsingeniør som ønsker nye utfordringer og ansvar i de spennende prosjekteringsoppgavene som ligger foran oss. Er du den vi leter etter?

Søknadsfrist: 20 July 2021 - Norway - Sted: Oslo - Infrastructure

BLI EN DEL AV ET STERKT FAGMILJØ
COWI er verdensledende innen bruprosjektering og har et stert fagmiljø innen bru- og samferdselsprosjektering i Norge. Vi søker deg som vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Du vil bli en sentral medarbeider på vår seksjon i Bergen og vil være vår representant inn i COWI sine bru- og samferdselsprosjekter. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling. Vi ser også etter aktuelle kandidater til vårt kontor i Stavanger for å styrke vårt fagmiljø til å håndtere alle de spennende prosjektene i Rogaland og Agder.

TA DEL I VÅR SATSNING
Vi har flere store oppdrag pågående og enda flere i sikte. Blant de pågående oppdragene kan vi trekke fram reguleringsplan for E39 Stord-Os for Statens Vegvesen, E39 fjordkryssinger Sulafjorden og Halsafjorden for Statens Vegvesen og Nygårdstangen-Bergen-Fløen for Bane Nor. I tillegg har vi flere store tilbudsprosesser gående der vi ønsker at du er med å bidra inn tilbudsteamet og i samtale med entreprenør for å finne de beste løsningene og gjøre oss best mulig rustet for å vinne oppdraget.
COWI er også en ledende rådgiver innen modellbasert arbeidsmetodikk og i bruk av BIM-modeller i samferdselsprosjekt. Vi søker deg som ønsker å være med på denne satsningen og aktivt ønsker å ta dette i bruk i prosjekter.

MULIGHET FOR BÅDE SPISSKOMPETANSE OG VARIASJON
Seksjonen for Bruer og konstruksjoner i Bergen har sitt hovedvirke og tilhørighet innen bru- og samferdselskonstruksjoner, både med nyprosjektering, inspeksjon og vedlikehold. Men i tillegg til dette har vi også prosjekteringsoppdrag innen kaikonstruksjoner, vannkraftanlegg, tekniske bygg og VA-anlegg. Seksjonen har derfor god og bred kompetanse med rom for å kunne jobbe med flere konstruksjonstyper. Ønsker du en variasjon i arbeidsdagen eller å kunne spisse deg videre innen bru- og samferdselskonstruksjoner, så er det åpent for begge muligheter i vår seksjon.

Din kompetanse og egenskaper: 

  • Bred erfaring med prosjektering av bru- og samferdselskonstruksjoner.
  • Erfaring som prosjektleder eller disiplinleder i flerfaglige samferdselsprosjekter.
  • Mastergrad/Sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk med minimum 5 års relevant erfaring.
  • Gode teoretiske kunnskaper og tverrfaglig forståelse.
  • Forretningsorientert og evner å skape gode relasjoner med kunder, leverandører og kollegaer.
  • Ønskelig med erfaring fra entreprenørbransjen og/eller erfaring med totalentrepriser, men ikke en forutsetning.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver, og byr på gode utviklingsmuligheter. Vi har nye kontorlokaler i både Bergen og Stavanger og kan tilby gode fasiliteter begge plasser. Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi tilbyr gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

ER DET NOE DU LURER PÅ?
Vi ser fram til å høre fra deg! Og lurer du på noe så det bare å ringe seksjonsleder Eirik Aase på tlf. +47 41517135 eller sende epost til eiaa@cowi.com.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår