Senior byggeteknikk

 
Senior byggeteknikk
Søknadsfrist: 16.01.22
Sted: Bergen/Haugesund/Stavanger - Buildings
Tittel: Senior byggeteknikk

 

Disiplinleder innen byggeteknikk og erfarne byggingeniører i Bergen.

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!
 
Nå søker vi disiplinledere og senioringeniører innen byggeteknikk til vår seksjon i Bergen – Er du klar for nye utfordringer? 
 
FÅ LEDERANSVAR I REGIONALE OG NASJONALE PRESTISJEOPPDRAG
Ønsker du større lederansvar i store prosjekter regionalt og nasjonalt, så er det deg vi leter etter. Som disiplinleder og seniorrådgiver får du ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innenfor byggeteknikk og anlegg. Du bidrar aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende flerfaglige oppdragene innen bærekraftige, miljøvennlige og energieffektive bygg.
 
Din rolle er viktig for å lede og utvikle prosjektmedarbeidere innenfor ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene. I tillegg forventes det at du kan lede tilbudsprosesser og fungere som assisterende prosjektleder/oppdragsleder for store komplekse oppdrag.
 
COWI har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 rådgivere i Norge. Hos oss får du bruke og utvikle din fagkompetanse med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg, høyspenningsanlegg og samferdsel. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.
 
DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG KVALITET
Du har solid bransjeerfaring og dokumentert kompetanse innen byggeteknisk prosjektering. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og minimum ti års relevant erfaring.
 
Du kan også gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du trives med å arbeide i team.
 • Du er opptatt av kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn.
 • Du er en teknologioptimist som brenner for innovasjon.
 • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet.
 • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert.
 • Du trives med arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet.
 • Du er kundeorientert og vet viktigheten av å bygge gode kunderelasjoner.

I tillegg bør du ha kunnskap og erfaring med:

 • Revit/Tekla
 • FEM-analyse
 • Solibri/Navisworks

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter, samt muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

 
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 
INTERESSERT?
Søknadsfrist: Snarest. Vi intervjuer fortløpende.
Arbeidssted: Bergen, Kronstadparken

Kontaktperson:

Anders Rosnes (seksjonsleder Bygninger og konstruksjoner, Bygninger sør/vest, COWI Bergen
Telefon: +47 413 96 505
E-post: adro@cowi.com

Terje Espeland (avdelingsleder Bygninger sør/vest)
Telefon: +47 909 62 387
E-post: tesp@cowi.com

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår