Senior prosessingeniør

 
Senior prosessingeniør
Søknadsfrist: 16.10.2022
Sted: Stavanger - Water & Environment
Tittel: Senior prosessingeniør

SENIOR PROSESSINGENIØRER FOR VÅR ENERGI OG INDUSTRI AVDELING I STAVANGER 
Cowi er nå på jakt etter flere ansatte for å hjelpe våre kunder i overgangen til et mer bærekraftig samfunn. Vi leter etter flere prosessingeniører med noen års erfaring som ønsker å ta neste skritt i sin faglige utvikling - sammen med oss!


KOM OG SAMARBEID MED OSS I ENERGI OG INDUSTRI
I Energi og Industri jobber vi med kraftnett, vannkraft, energiløsninger og industri. Nå trenger vi særlig å styrke kompetansen opp mot prosess for å møte etterspørselen i nye prosjekter innen for nye energibærere (amoniakk, hydrogen og metanol), karbonfangst, avfallshåntering og andre termiske prosesser. 
Det vi alle har til felles er at vi brenner for å jobbe i interessante og utviklende prosjekter innen Energi og Industri, der vi med vår tekniske kompetanse får muligheten til å bidra til den overgangen industrien står overfor. COWI har solid erfaring fra prosessindustrien, fra tidlig studie til gjennomføringsprosjekter, og vi jobber i de fleste industrisektorer.


BÆREKRAFTIG UTVIKLING I PROSESSINDUSTRIEN
COWI som selskap arbeider aktivt for å være en del av overgangen til et mer bærekraftig samfunn. Vi er sentrale og høyt forpliktet i denne omstillingen og jobber i flere prosjekter hvor  tilsvarende arbeid aldri har blitt gjort før. Dette krever godt samarbeid mellom aktørene, høy fagkunnksap samt at vi trekker på relevant erfaring fra andre prosjekter og bransjer.


OPPGAVER
Som prosessingeniør vil du jobbe med energiprosesser basert på våre kunders utfordringer og behov. Vi jobber vanligvis i større team bestående av COWI ressurser og av og til sammen med kundenes fagpersoner. Arbeidet omfatter alle prosjektfaser og kundetyper, fra tidlig design og oppstartsvirksomhet til detaljering og større offentlige aktører. 
Dine daglige oppgaver kan omfatte for eksempel:

 • Prosessdesign av nybygg og ombygginger
 • Dimensjonering av prosessutstyr
 • Utvikling av flytskjemaer
 • Masse- og energibalanser
 • Studier og undersøkelser
 • Utarbeidelse av anbudsspesifikasjoner
 • Disiplinleder i større prosjekter
 • Lede mindre prosjekter og studier

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN DESIGNER VI FREMTIDEN

Vi jobber på tvers av landegrenser og på ulike aktivitetsområder der vi deler vår kunnskap og bygger sterke relasjoner med kunder og kolleger. For å lykkes i denne rollen, trenger vi deg som er strukturert, nysgjerrig og engasjert som person. Du trives både med med å  jobbe i en gruppe og selvstendig. Du er flink til å planlegge arbeidet ditt, sette deg mål og overholde tidsfrister, og du liker å skape og opprettholde relasjoner, både internt i organisasjonen og med eksterne kontakter.
Kunden er vårt hovedfokus, og vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner. Det er derfor viktig at du har en rolle med mye kundekontakt og genuint interesserer deg for kundens behov.


Kravprofil

 • Vi søker hovedsakelig etter Senior ingeniør med min 10 år relevant erfaring innen prosessteknikk ,men gode kandidater med mindre erfaring kan også bli vurdert 
 • Mastergrad i energi- og prosessteknikk eller tilsvarende 
 • Gode skriftlige og muntlig framstillingsevner på norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjekt- og prosjekteringsledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjekt- og prosjekteringsledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også privat helseforsikring for våre ansatte.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

Arbeidssted: Stavanger

INTERESSERT?
Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med Maria Jose Mijares, Seksjonsleder, tlf +47 402 22 217, mjm@cowi.com eller Svein Ove Svendsen, Avdelingssjef, tlf: 974 79 577.


Alle søknader behandles konfidensielt. Vi er alltid på jakt etter kandidater med denne typen kompetanse, og intervjuer derfor kandidater fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår