Senior prosjektleder

 
Senior prosjektleder
Søknadsfrist: 30.09.2022
Sted: Stavanger - Water & Environment
Tittel: Senior prosjektleder

Vi søker en senior prosjektleder for prosjektgjennomføring til vår avdeling Energi og Industri. Er du klar for nye utfordringer? Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ

Energi og Industri har de siste årene satset på å bygge opp aktivitetene relatert til grønn omstilling innen CCS, Hydrogen, Ammoniakk, Metanol og flere. Vi ønsker å bygge ut vår kompetanse og øke vår satsning i dette markedet. Som prosjektleder kommer du til å spille en viktig rolle i denne prosessen.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Du vil jobbe med gjennomføring av tverrfaglige prosjekter og få ansvar for ekstern kundekontakt. Internt vil du styre tverrfaglige prosjekt- og prosjekteringsorganisasjoner. 

Du bruker ditt nettverk til å utvide vår portefølje. Du kommer til å jobbe i Stavanger i avdeling Energi og Industri. Vi er eventuelt åpne for plassering på andre kontorsteder COWI har i Norge.


DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Den vi leter etter er selvstendig og kan ta ansvar for prosjekter helt fra salg til ferdigstilling. Du er en som sammen med kunden kan definere problemstillingen, lage en formålstjenlig organisasjon, milepæl-, aktivitets- og leveranseplan og har evne til å følge opp og rapportere dette. Vi leter etter deg som liker og jobber for å få fornøyde kunder. Samtidig som du er god til å skape gode kunderelasjoner er du også stolt av din evne til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag.

Du har gjerne en kombinasjon av følgende kompetanse:

 • Erfaring i alle faser av industriell prosjektgjennomføring (fra konsulent, leverandør eller byggherreside.
 • Erfaring fra prosjektgjennomføring/teknologi i industrielle sektorer som bl.a. on-shore olje og gass, CCS, Hydrogen, Ammoniakk, Metanol, bioenergi, etc. i tillegg til overnevnte er en fordel.
 • Godt nettverk innenfor industrien i Norge (og/eller utland)


I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende karakteristikker:

 • Pro-aktiv
 • God kommunikasjon på alle nivåer
 • En "drive" til å finne de beste løsninger for komplekse problemstillinger i samarbeid med kundene og øvrige stakeholders.
 • En "drive" til å tilby `360 grader` løsning for kundene, dvs. levere komplette løsninger ved bruk av kunnskap fra COWI-nettverket.
 • Interesse for å være en del av COWIs satsing på Energi og Industri som inkluderer å bygge kompetanse i COWI, dvs. at interesse for, og evne til kunnskapsoverføring er viktig.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjekt- og prosjekteringsledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjekt- og prosjekteringsledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også privat helseforsikring for våre ansatte.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

Arbeidssted: Stavanger (fortrinnsvis)

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med Isak Ladegård, Seksjonsleder, tlf. 991 07 228 eller Svein Ove Svendsen, avdelingssjef, tlf: 974 79 577.

Alle søknader behandles konfidensielt. Vi er alltid på jakt etter kandidater med denne typen kompetanse, og intervjuer derfor kandidater fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår