Senior prosjektleder/prosjekteringsleder, jernbane

 
Senior prosjektleder/prosjekteringsleder, jernbane
Søknadsfrist: 31.12.2022
Sted: Oslo - Energy & Marine
Tittel: Senior prosjektleder/prosjekteringsleder

BLI EN DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ INNEN JERNBANE
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen samferdsel, med fokus på blant annet fremtidens byggbare og helhetlige transport/mobilitetsløsninger, modellbasert prosjektering og grønn byutvikling. Vi ønsker å styrke vårt prosjektmiljø innen større jernbaneprosjekter ved å videreutvikle våre medarbeidere, samt rekruttere nye Senior Prosjekt- og prosjekteringsledere.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektmedarbeidere og andre kollegaer. Som Senior Prosjekt- prosjekteringsleder blir du en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende aktør innen samferdselssektoren. 

Din hovedoppgave blir å lede prosjekter av ulik størrelse og risiko. Du vil kunne få ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/egen prosjektportefølje. Du vil også bidra til/lede tilbudsprosesser, samt utvikle gode og tillitsbaserte relasjoner med egne kunder. Kunnskapsdeling og faglig utvikling vil også stå sentralt. 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av – og samarbeide med – de beste.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert, faglig sterk og en god relasjonsbygger. Du er god på kommunikasjon, mål- og ressursstyring, samt tverrfaglig ledelse og koordinering av prosjektmedarbeidere. Du har kommersiell teft og evner å identifisere helhetlige løsninger i samarbeid med kunden. 

I tillegg har du følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Høyere relevant utdannelse
 • Minimum 5 års erfaring innen prosjekt-/ prosjekteringsledelse
 • Ønskelig med 10 års erfaring fra byggenæring
 • Solide IT-ferdigheter
 • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) og erfaring med VDC er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS
I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjekt- og prosjekteringsledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjekt- og prosjekteringsledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også privat helseforsikring for våre ansatte.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

INTERESSERT?
Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Anne Johanne Lind Nørbech (Seksjonsleder Bane) på tlf.: 924 35 767 eller mail: ajno@cowi.com, eller Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Bane) på tlf.: 924 09 909 eller mail: nrfj@cowi.com. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi er alltid på jakt etter kandidater med denne typen kompetanse, og intervjuer derfor kandidater fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår