Senior prosjektleder samferdsel

 
Senior prosjektleder samferdsel
Vil du jobbe som prosjektleder i et verdensledende rådgivermiljø? Våre prosjektledere er sentrale bidragsytere i komplekse byutviklingsprosjekt, små og store planleggingsoppdrag, infrastruktur og samferdselsanlegg. Er du på jakt etter nye utfordringer? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 17 April 2021 - Norway - Sted: Oslo - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING AREAL OG SAMFERDSEL, TRONDHEIM
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og regnes som ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for Transport og byutvikling, består avdeling Areal og Samferdsel av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner over hele Norge utenom Østlandet.  Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene til lokale prosjekteringsoppgaver i avgrensede områder. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.


Seksjonen Areal og samferdsel i Trondheim er en kunnskapsrik og sosial gjeng med både yngre, nyutdannede og senior ressurser. Gjennom våre rammeavtaler med blant annet NTNU, Trondheim kommune og Nye Veier har mange spennende oppdrag i området, og søker derfor flere flinke medarbeidere til å ytterligere styrke vårt fagmiljø. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

PROSJEKTLEDER SAMFERDSEL - FÅ ANSVAR FOR SPENNENDE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED DEDIKERTE OG DYKTIGE RÅDGIVERE
I denne stillingen vil du være en del av vårt store team av ingeniører og andre fagpersoner, og arbeide tett sammen med øvrige disipliner i COWI.  


Til daglig vil du typisk jobbe med følgende:

 • Ivareta både private og offentlige kunder, kundekontakt
 • Tverrfaglig koordinering, prosjektstyring og prosjektplanlegging
 • Prosjektledelse og disiplinledelse 
 • Utarbeidelse av anbudsgrunnlag iht. NS 3420 eller prosesskoden
 • Oppfølging av prosjektmål, både internt og eksternt
 • Strategi- og tilbudsarbeid

 
COWI er ledende innenfor sitt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise i så vel globale som lokale oppdrag. 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å bygge opp relasjoner og tillit. Du bør være strukturert, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som kan ta ansvar for å følge opp andre fagdisipliner. Det er en fordel at du har relevant erfaring innen bransjen. Du jobber strukturert og metodisk, men likevel med ett godt blikk for helhet. Du trives med å dele kunnskap og bygge og utvikle profesjonell fagkompetanse innen prosjektledelse. Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • God erfaring med styring av tverrfaglig kontroll i modellbaserte prosjekter 
 • Solid erfaring fra prosjektledelse i reguleringsfase via prosjektering til ferdig anlegg
 • God forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bygg og anleggsbransjen
 • Det en fordel med erfaring innen anleggsgjennomføring (f.eks. entreprenørerfaring eller erfaring med totalentrepriser)
 • Gode samarbeids- og formidlingsevner 
 • Kundesentrisk og innovativ
 • Du er strukturert og ryddig
 • Minimum 10 års relevant arbeidserfaring og bred erfaring med styring av samferdselsprosjekter – helst også rågivningsoppdrag

COWI SOM ARBEIDSPLASS
For COWI er høye faglige og etiske standarder uløselig knyttet til forretningsorientert tenkning. Vi opptrer med troverdighet og integritet på alle områder – en holdning som gjennomsyrer våre verdier, vår visjon og retningslinjer.
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy. Hos oss får du:

 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner. En unik mulighet til å lære av de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte
 • Moderne og nye kontorer i Trondheim med tilgang til garderobefasiliteter og treningsrom
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Preben Lyngaas Jensen, Seksjonsleder Areal og samferdsel Trondheim, på telefon +47 934 93 338.

SLIK SØKER DU
Vi ser frem til å motta din CV snarest mulig. Ettersom vi allerede er i gang med prosessen, vil vi kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Gleder oss til å høre fra deg!

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår