Senior prosjektleder samferdsel

 
Senior prosjektleder samferdsel
Vil du jobbe som senior prosjektleder i et verdensledende rådgivermiljø? Våre prosjektledere er sentrale bidragsytere i komplekse byutviklingsprosjekt, små og store planleggingsoppdrag innen mobilitet, veg- og gateplanlegging, samt større infrastruktur- og samferdselsanlegg.

Søknadsfrist: 16 May 2021 - Norway - Sted: Trondheim - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING AREAL OG SAMFERDSEL, TRONDHEIM 
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og regnes som ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for Transport og byutvikling, består avdeling Areal og Samferdsel av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene til lokale prosjekteringsoppgaver. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter. 
 
Seksjonen Areal og samferdsel i Trondheim er en kunnskapsrik og sosial gjeng med både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. Vi er en tverrfaglig seksjon med sterk kompetanse innen landskapsarkitektur, areal-, veg- og trafikkplanlegging. Gjennom våre rammeavtaler med blant annet NTNU, Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune, Statens vegvesen og Nye Veier har vi mange spennende og varierte oppdrag i området. Vi søker derfor flere flinke medarbeidere til å ytterligere styrke vårt fagmiljø.  

Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. Dette er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. 

FÅ ANSVAR FOR SPENNENDE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED DEDIKERTE OG DYKTIGE RÅDGIVERE 
I denne stillingen vil du være en del av vårt store team av ingeniører og andre fagpersoner, og arbeide tett sammen med øvrige disipliner i COWI.  

 
Til daglig vil du typisk jobbe med følgende: 

 • Ivareta både private og offentlige kunder 
 • Prosjektledelse og disiplinledelse  
 • Tverrfaglig prosjektarbeid 
 • Strategi- og tilbudsarbeid 

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å kunne bygge opp relasjoner og tillit. Du bør være strukturert, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du trives med å dele kunnskap og bygge og utvikle profesjonell fagkompetanse innen prosjektledelse.  

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter: 

 • Minimum 8 års relevant arbeidserfaring og bred erfaring med styring av samferdselsprosjekter  
 • God erfaring med styring av tverrfaglige prosjekter 
 • God forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bygg og anleggsbransjen 

COWI SOM ARBEIDSPLASS 
For COWI er høye faglige og etiske standarder uløselig knyttet til forretningsorientert tenkning. Vi opptrer med troverdighet og integritet på alle områder – en holdning som gjennomsyrer våre verdier, vår visjon og retningslinjer. 
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy. Hos oss får du: 

 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter 
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner  
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger 
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt 
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte 
 • Moderne og nye kontorer i Trondheim med tilgang til garderobefasiliteter og treningsrom 
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser 

HAR DU SPØRSMÅL? 
Da kan du ringe Preben Lyngaas Jensen, Seksjonsleder Areal og samferdsel Trondheim, på telefon +47 934 93 338. 

SLIK SØKER DU 
Vi ser frem til å motta din CV snarest mulig. Ettersom vi allerede er i gang med prosessen, vil vi kontakte aktuelle kandidater fortløpende. Gleder oss til å høre fra deg! 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår