Senior prosjektleder, veg

 
Senior prosjektleder, veg
Vil du være med å vinne og lede spennende vegprosjekter? Våre ingeniører jobber på komplekse prestisjeprosjekter, som E18 Rugtvedt – Dørdal, E6 Kvål – Melhus og fellesprosjektet E6 Dovrebanen. Vi søker nå en Senior Prosjektleder som vil være med å utvikle prosjektlederrollen i COWI og bidra aktivt til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø innen veg.

Søknadsfrist: 31/08/2019 - Norway - Sted: Tromsö/Bodø/Trondheim - Infrastructure

DU FÅR LEDE SPENNENDE PROSJEKTER OG BIDRA TIL Å UTVIKLE VÅRT FAGMILJØ
I rollen som Senior Prosjektleder innen veg vil du lede våre store og komplekse tverrfaglige prosjekter, gjerne i samarbeid med eksterne underleverandører eller partnere. I tillegg vil du spille en viktig rolle i prosessen med å videreutvikle vårt fagmiljø. Du vil også være med på å vinne og lede nye store og spennende vegprosjekter for oss. I tillegg blir du ansvarlig for å gi innspill til linjeledelsen om prestasjoner og potensialet til dine egne prosjektmedarbeidere.

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av høyst relevant samfunnsmessig betydning. For å forvalte det ansvaret og den tilliten vi har fått av kundene våre også fremover, trenger vi flere flinke og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen.

DU DRIVER PROSESSER VIDERE OG EVNER Å SKAPE TILLITT
Vi ser etter deg som er i stand til å lede store og mellomstore komplekse, tverrfaglige prosjekter. Du er dyktig på å drive prosesser og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering, planlegging, målstyring og ledelse av prosjektmedarbeidere. Du har minimum 7 års erfaring og gjerne bakgrunn fra byggherre, entreprenør eller rådgivende ingeniørfirma.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du er tillitsskapende og har solid forretningsforståelse
  • Du evner å dele erfaringer og kompetanse med kolleger
  • Du tilegner deg ny kunnskap raskt
  • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du trives med å jobbe i tverrfaglige team

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. I COWI er alle fagområder samlet i samme selskap, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Espen Viddal (esvi@cowi.com, +47 90177104)
eller
Lars Aga (lsaa@cowi.com, +47 90835312)

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig. Arbeidssted vil være Trondheim, Tromsø eller Bodø. Alle søknader behandles konfidensielt.

Vi behandler alle søknader fortløpende når vi er tilbake fra ferie i august.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår