Senior rådgivende sivilingeniør/ingeniør VVS, Fredrikstad

 
Senior rådgivende sivilingeniør/ingeniør VVS, Fredrikstad
Vil du jobbe i et ambisiøst rådgivermiljø som foretrekker de mest komplekse prosjektene? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. I samarbeid med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere har vi vunnet prestisjeprosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase og fremtidens sykehus landet rundt. Vi søker nå en fremoverlent ingeniør innen VVS til vår avdeling for Bygninger i Fredrikstad – Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

BLI DEL AV ET AV NORGES DYKTIGSTE FAGMILJLER INNEN VVS OG ENERGI

De siste årene har byggebransjen hatt et økt fokus på energi, miljø og digitalisering, og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller. Dette har blant annet resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant-. Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 10 dyktige ingeniører i Fredrikstad og rundt 180 samlet i COWI Norge. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å designe energieffektive anlegg og godt inneklima. Vi vektlegger derfor faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen ulike VA-anlegg, undervisningsbygg, næringsbygg, næringsmiddelindustri, industrianlegg og helsebygg.

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED FAGANSVAR

Ønsker du at din kjerne- og spisskompetanse innenfor VVS skal bidra til å ta teamet vårt til ytterligere nye høyder? Ønsker du å kunne ta ansvar for VVS-faget fra tidlig fase av prosjektet frem til ferdigstillelse på byggeplass?

Som senior ingeniør i COWI vil dine hovedarbeidsoppgaver være rådgivning, prosjektering, prosjektledelse/-styring og kundebehandling innenfor VVS-faget. Du vil med din erfaring og kompetanse bli satt til å lede våre VVS-medarbeidere faglig i team. I tillegg vil du ha en nøkkelrolle i videreutviklingen og bruken av BIM-verktøy i prosjektering, modellering og prosesstyring slik at våre tverrfaglige prosesser optimaliseres ytterligere.

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK
Vi søker deg som er pålitelig, initiativrik, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet. Du tar ansvar, sørger for kvalitetssikring og har god tverrfaglig forståelse. I tillegg til å være fremoverlent og ha et innovativt blikk, har du også gode analytiske evner. For oss er det viktig med forretningsforståelse, så vi forutsetter at du er opptatt av å ha kunden i fokus, og de rammene som er satt i prosjektet, mht kvalitet, økonomi og tid.

Din kompetanse:

 • Høyere utdannelse som sivilingeniør eller høgskoleingeniør innen Kulde og klimateknikk / VVS
 • Erfaring som rådgiver VVS
 • Minimum 10 års relevant erfaring innenfor VVS-faget
 • Bred erfaring med valg av riktig systemløsning, inkl. detaljprosjektering av VVS-tekniske anlegg
 • Kjennskap til /erfaring med REVIT, Solibri/Navis og
 • Erfaring med utarbeidelse av ISY Beskrivelse (NS3420 detaljering)
 • Erfaring med oppfølging på byggeplass og feilsøking i VVS-tekniske anlegg
 • Erfaring med tverrfaglig samarbeidsprosesser

Det vil være en fordel om du:

 • Har erfaring med å benytte digitale plattformer for fag, prosjekt, prosess, prosesskartlegging, prosessmodellering (VDC) og økonomistyring.
 • Har erfaring med prosjektering av VVS-tekniske anlegg innen avløpsrenseanlegg og oppdrettsanlegg

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 05.04.2019.

Arbeidssted: Fredrikstad

Kontaktperson:

Marianne Wibe Fledsberg (Seksjonsleder VVS og Energi), e-post: mwf@cowi.com, Tlf: 951 18 969.

Jon Anders Grindahl (Avdelingssjef Bygninger Øst), e-post: jagr@cowi.com, Tlf: 957 73 193

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår