Senior trafikk-/mobilitetsplanlegger

 
Senior trafikk-/mobilitetsplanlegger
Vil du være med på å forme morgendagens byer og infrastruktur? Kan du skape gode samarbeid både internt og eksternt? Og har du erfaring med fagansvar eller som disiplinleder innen tidligfase byutviklingsprosjekter eller infrastrukturprosjekter? Da er du kanskje den vi er på jakt etter!

Søknadsfrist: 31 August 2021 - Norway - Sted: Bergen/Oslo/Trondheim - Infrastructure
 
BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON FOR AREAL OG SAMFERDSEL I BERGEN ELLER TRONDHEIM, ALTERNATIVT ANALYSE OG TRAFIKK I OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen areal og samferdsel. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store infrastrukturprosjektene, byutviklingsprosjekter, konsekvensutredninger, mulighetsstudier og KVU'er, samt arealplaner for offentlige eller private kunder. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter med fokus på miljømessig, teknisk og økonomisk bærekraft. Vi jobber i ulike faser – alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene, komplekse transportanalyser og strategier i bykontekst, til lokale trafikk- og kapasitetsvurderinger i avgrensede områder.

Som en av våre nye Senior trafikk- og mobilitetsplanleggere blir du en del av Seksjon for Areal og Samferdsel i Bergen eller Trondheim, evt. Seksjon for Analyse & Trafikk i Oslo. Fagmiljøet består av til sammen rundt 20 trafikk- og mobilitetsplanleggere fordelt på disse lokasjonene. Vårt fagmiljø jobber på prosjekter på tvers av hele COWI og har et solid faglig nettverk både i og utenfor Norge. Vi supplerer hverandre godt med bred kompetanse og et høyt faglig engasjement, og har et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig. Åpen og nyttig tilbakemelding er høyt verdsatt, og avdelingens ledelse oppmuntrer og engasjerer seg i den enkeltes utvikling. 


FÅ EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder, faggruppeleder trafikk & mobilitet og resten av teamet. 

Som Senior trafikk- og mobilitetsplanlegger er din hovedoppgave å fungere som fagansvarlig eller disiplinleder innenfor ditt kjernefag I tillegg vil du fungere som en tillitsfull rådgiver og skape gode relasjoner til dine kunder.
 
Til daglig vil du kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Transportmodeller og trafikksimuleringer
 • Trafikkanalyser og -utredninger
 • Kollektivplanlegging
 • Multimodal mobilitetsplanlegging
 • Fremtidens grønne mobilitetsløsninger
 • Ha oppdragsledelse for enfaglige prosjekter, evt fagansvar/disiplinledelse i større prosjekter
 • Ha tett kontakt med kundene dine
 • Veilede yngre medarbeidere og lede mindre trafikk- og mobilitetsteam i større prosjekter
 • Utvikle fagområdet gjennom innovasjon og jobbe tett med andre fag for å bedre metodikk og kunnskapsgrunnlag for byutviklings- eller infrastrukturprosjekter

Du vil få muligheten til å jobbe på flere spennende tverrfaglige prosjekter, og med en stor prosjektportefølje har vi anledning til å tilpasse prosjektstørrelsene etter ønske fra den vi ansetter. Vi ser etter fagansvarlige og disiplinledere for både byutviklingsprosjekter, større tidligfase infrastrukturprosjekter og mindre arealplaner knyttet til privatmarkedet eller kommunal/fylkeskommunal sektor. Er dette innenfor ditt interessefelt, så har vi den riktige stillingen for deg. Vi ser både etter kandidater med dyp teknisk kompetanse innen ulike former for trafikkmodellering og etter kandidater med en mer tverrfaglig bakgrunn til å lede brede mobilitetsplanleggingsarbeid.
 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.
 
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med god oversikt og evne til å skape gode samarbeid med både interne og eksterne partnere.

Du bør dessuten ha følgende kompetanse og ferdigheter:

 • Relevant mastergrad og minimum 7-8 års relevant arbeidserfaring.
 • Være selvgående, ryddig og inititativrik
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Har spisskompetanse innen enten avanserte simuleringsverktøy som AIMSUM, RTM og EFFEKT, eller solid erfaring med tverrfaglig mobilitetsplanlegging
 • Kompetanse innen ruteplanlegging/driftsplanlegging av kollektivtransport er også relevant
 • Et nysgjerrig og utforskende, med evne til å se nye analytiske muligheter i samspill med andre fagområder i et utpreget tverrfaglig miljø
 • Ved særskilt relevant erfaring vil kandidater med mindre erfaring vurderes

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Espen Viddal (Avdelingsleder, Areal og Samferdsel) på telefon +47 901 77 104.
 
SLIK SØKER DU
Du er hjertelig velkommen til å sende ser din CV så snart som mulig. Grunnet ferieavvikling vil vi starte innkalling i august.
 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og at, i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.
 

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av det beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår