Senior vegplanlegger

 
Senior vegplanlegger
Søknadsfrist: 23.01.22
Sted: Bergen/Haugesund/Kristiansand/Stavanger/Trondheim - Infrastructure
Tittel: Senior vegplanlegger

 

Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen veg og samferdsel? Har du prosjekteringserfaring og solid kunnskap innen vegplanlegging? Og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Kom og hjelp oss med å utforme fremtiden!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING AREAL OG SAMFERDSEL

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og regnes som ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for Transport og byutvikling består avdeling Areal og Samferdsel av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner over hele Norge utenom Østlandet. Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene til lokale prosjekteringsoppgaver i avgrensede områder. Gjennom våre tjenester sikres teknisk gjennomførbare tjenester og økonomisk sunne prosjekter.

Vi søker flere dyktige kollegaer til vårt stolte fagmiljø og kan derfor tilby ansettelse ved våre kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund og Trondheim. Med spennende prosjekter er medarbeiderne selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

FÅ ANSVAR FOR SPENNENDE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED DEDIKERTE OG DYKTIGE RÅDGIVERE
I denne stillingen vil du bli en del av vår nasjonale virksomhet og jobbe tett med fagmiljøer innenfor hele bredden av COWIs tjenestespekter innen samferdsel. Du vil samarbeide tett med andre vegplanleggere i tverrfaglige prosjekter i alle planfaser fra skisseprosjekter til totalentrepriser. Dine hovedoppgaver vil kunne omfatte modellbasert veg- og gateprosjektering, vegteknologi, oppfølging i byggeperioden samt veiledning av yngre vegingeniører.

I tillegg kan du få mulighet til å jobbe med:

 • Disiplinledelse
 • Prosjektledelse
 • Utviklingsarbeid innen prosess og metode for prosjektering
 • Tilbudsledelse

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å bygge opp relasjoner og tillit. Du bør være proaktiv, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du jobber strukturert og metodisk, har solid forretningsforståelse, og trives med å dele kunnskap og bygge og utvikle profesjonell fagkompetanse innen veg.

Du bør dessuten ha flertallet av følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Master eller bachelor innen vegfaget
 • Minimum 7 års relevant erfaring fra prosjektering av veg og samferdsel
 • God formidlingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • God forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bruk av modell, de tekniske utfordringene rundt modellering og nødvendig tverrfaglig samspill
 • Sterk innovasjonsevne og ønske om å ligge i front av den teknologiske utviklingen
 • Kjennskap til andre programvareplattformer og prosjekteringsverktøy er en fordel
 • Entreprenørerfaring eller erfaring med totalentrepriser en fordel

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med Espen Viddal (Avdelingsleder, Areal og Samferdsel) på telefon +47 901 77 104, eller Malin Adolfsen (Rekrutteringspartner Transport og Byutvikling) på telefon +47 969 12 727.

SLIK SØKER DU

Klikk på lenken under og send oss din CV. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordning

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår