Senior VVS rådgiver

 
Senior VVS rådgiver
Søknadsfrist: 23.09.2022
Sted: Trondheim/Levanger/Kristiansund - Buildings & Industry
Tittel: Senior VVS rådgiver

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har ett av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, men ønsker nå å styrke dette gjennom å rekruttere nye VVS-talenter til vårt kontor i Bergen. Vår seksjon for VVS og enerig i Bergen består i dag av 12 rådgivere innen VVS og energi, med en god miks av erfaring både i antall år og bakgrunn.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen blant annet samferdsels-, sykehus- og store energiprosjekter. Vi vektlegger kundens behov, faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig, hvor vi heier på og støtter hverandre.

Kvalifikasjonskrav

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller. Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.

Vi ønsker i tillegg at du har følgende egenskaper og kompetanse:

  • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innen VVS-teknikk, inneklima og/eller energiforsyning og energibruk i bygninger
  • Minimum 7 års relevant erfaring
  • Du er oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet
  • Du er en god til å skape og ta vare på relasjoner
  • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
  • Du viser interesse for ditt fag og tilegner deg ny kunnskap raskt
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Malene Rustad Berntsen, Epost: mrub@cowi.com /+47 480 48 450.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår