Servicetekniker / teknisk support

 
Servicetekniker / teknisk support
Vi søker personer med kuldeteknisk bakgrunn med erfaring som serviceteknikker på varmepumper, kjølemaskiner og annet teknisk utstyr innen HVAC. Ønsker du en spennende hverdag med stort rom for for faglig utvikling? Send oss din CV!

Personlig utvikling
Vi kan tilby en variert hverdag med mange utfordringer som vil gi deg en høy grad av mestringsfølelse og lærerike erfaringer. Hos oss får du jobbe individuelt, og det er kun viljen som setter stopper for hva du kan få til! Den som tar ansvar den får ansvar!

Spennende hverdag!
Hos oss vil du ha en svært spennende og variert hverdag med stor grad av kundekontakt. Vi har stor pågang av forespørsler med tekniske utfordringer innen varme og kjølesystemer. Du vil derfor få de beste vilkår for faglig utvikling og kompetansebygging ved å jobbe hos oss. Vi holder til i trivelige kontorlokaler på Rud (ca. 5 min fra Sandvika) i Bærum

Hva vi ønsker
Vi søker personer med kuldeteknisk bakgrunn med erfaring som servicetekniker på varmepumper, kjølemaskiner og annet teknisk utstyr innen HVAC. Ønsker du en spennende hverdag med stort rom for faglig utvikling? Send oss din CV!

Vi stiller krav til generell god datakompetanse som bruk av Office, CAD og andre relevante data verktøy. Du må være selvgående og motivert da egen-læring er en del av hverdagen. En hverdag hvor du selv kan styre prosjektene. God språkforståelse både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk er viktige egenskaper. Og, selvfølgelig at du har tro på vårt konsept og ønske om å oppfylle vår visjon!

Stillinger
Alle stillingene er 100%, dette tilsvarer vanlige arbeidsdager mandag – fredag. Helgene er fri, vi har ikke turnusstillinger. Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser, og andre goder følger med.

Søk via E-post
Er du interessert? Send en e-post til karriere@ek-teknikk.no med ditt navn, introduksjon og CV!

www.ek-teknikk.no/karriere/

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår