SGI Compliance etablerer seg i Bergen

 
SGI Compliance etablerer seg i BergenJulie Løw Sandtorv (t.v) og Linn Siri Sælemyr Mortensen (t.h)
I september 2021 åpnet SGI Compliance (tidligere Kiwa NorKjemi) enda et kontor, denne gangen på Kokstad i Bergen.

- I tråd med visjonen
- Byen og regionen er viktig for oss, og selv om vi har betjent markedet fra oss sentralt tidligere, er det viktig med lokal tilstedeværelse fremover. SGI Compliance har fra før kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger. Økt fokus på helse, myndighetskrav og trygge arbeidsplasser/arenaer for kunder og ansatte er helt essensielt i tiden fremover, sier Aun Schøyen, daglig leder i SGI Compliance AS i en pressemelding.

- Dette er helt i tråd med visjonen vår som er å skape helsefremmende miljøer hvor mennesker kan leve og jobbe sammen på en sikker måte, mener han.

Meningsfullt og viktig
Julie Løw Sandtorv og Linn Siri Sælemyr Mortensen er bedriftens nye kollegaer innen Legionella på Bergenskontoret.

- Det er utrolig kjekt å få muligheten til å være med å bygge opp en avdeling i Bergen. Det er meget spennende å få jobbe med Legionellakontroll som vi synes er veldig meningsfullt og svært viktig. Vi er klare for å sette Bergen på kartet og vi gleder oss til tiden fremover, sier Julie og Linn.

SGI Compliance opererer i B2B forretningsmarkedet som en tjenesteleverandør til private, offentlige og industrielle eiendommer i Norge. Bedriften betjener virksomheter som eier og drifter eiendommer. Tjenestene er representert innen flere fagområder. Bransjer som rørleggere, eiendomsdrift, forvaltere, gårdeiere, internkontroll, rådgivende ingeniører osv er representert. I dag er SGI Compliance Norges ledende selskap innen legionellakontroll.

Sterk vekst
- Vi har de seneste årene i tillegg opplevd sterk vekst innen vannbehandling og rens av lukkede væskebårne anlegg og kan skilte med et bredt tjenestetilbud og en uslåelig bransjekompetanse. Styrken vår ligger i et tverrfaglig team som består av personer med universitets- og høgskoleutdannelse innen biologi, bioteknologi og kjemi, i tillegg til et team av servicepersonell med variert praktisk og teknisk bakgrunn, sier Schøyen.

- Vi utfører alt fra inspeksjoner og analyser til sanering og kontinuerlig overvåking, og kundene våre kan være trygge på at de alltid har tilgang til ekspertveiledning og tjenester som er tilpasset bedriften sin, sier han.

Lite konjunkturutsatt
Fagområdene inkluderer legionellakontroll og energioptimalisering av lukkede energianlegg som kjøle- og varmeanlegg. Tjenestene SGI Compliance leverer er i begrenset grad utsatt for konjunkturer i markedet, ettersom de er basert på myndighetskrav.

- Vi utdanner personell innen begge fagområdene over hele Norge. Nå under C-19 kjører vi webinarer, mens det til vanlig kjøres klasseromskurs på en rekke steder i Norge, også i Bergen, sier Aun Schøyen avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår