Sibbern-brødre fra Olimb til Vitek

 
Sibbern-brødre fra Olimb til VitekCC Sibbern AS blir daglig leder i Bergensfirmaet Vitek AS, og blir dermed konkurrent til sin forrige arbeidsgiver, Olimb Group. Foto privat.
Tidligere konsernsjef i Olimb Group, Carl Christian Sibbern, blir fra 1.september ny daglig leder i Vitek AS. Sibbern trakk seg som konsernsjef i Olimb som følge av ulike syn på strategivalg og mål for selskapet i november i fjor. Nå blir han i stedet leder i et konkurrerende selskap, med hovedkontor i Bergen.

Av Odd Borgestrand

I en pressemelding fra Vitek AS, som for øvrig var en nær samarbeidspartner med Olimb gjennom Rørfornying Norge, gis det klare signaler om at Vitek AS nå vil etablere seg både i Midt-Norge og på Østlandet. Som en del av sin strategi har selskapet søkt etter både daglig leder, markedssjef for Norge og salgssjef for Norge. I tillegg har selskapet også søkt etter erfarne operatører innen rørfornying både i Midt-Norge og på Østlandet.
Vitek AS har valgt brødrene CC Sibbern og Val Sibbern i rollene som henholdsvis daglig leder i markedssjef.

Fortsetter innen rørfornying
Det er ingen overraskelse at de to ønsket å fortsette sin yrkeskarriere innen rørfornying. Her har de lang erfaring, og CC Sibbern har fortsatt «gründeren» i seg for et selskap som ønsker å satse.
-Dette er en jobb jeg gleder meg stort til å ta fatt på, sier han til VVS aktuelt. Han var tydelig på at han ønsket å ha med seg sin bror Val i jobben som markedssjef, - et tospann som har markert seg innen både Rørinspeksjon Norge og SSTT, Scandinavian Society for Trenchless Technology.

Pressemeldingen
Vitek AS har sendt ut denne pressemeldingen tirsdag ettermiddag:
Carl Christian (CC) Sibbern (50) blir fra 1.september ny daglig leder i Vitek AS. Han har lang erfaring fra tilsvarende virksomhet, solid ledererfaring og er godt kjent med hva som rører seg i bransjen.
Vitek AS har vært en del av Tertnes Holding systemet i 10 år. Dette har vært en periode med kontinuerlig vekst både i størrelse, produktportefølje og kompetanse i selskapet. Selskapet har også blitt mer spesialisert innen sine hovedområder gjennom etableringen av datterselskapene Vitek Rørfornying, Vitek Service og Vitek Miljø.
-Nå er tiden inne for ytterligere vekst, og vi er klar for å etablere oss i nye regioner», sier Jan Olav Jørgensen, styreleder i Vitek AS. «Vi er meget glad for å få med oss CC i denne spennende fasen av selskapets historie.
Sibbern har lang og bred erfaring fra norsk næringsliv. Han er utdannet forstkandidat fra NMBU og har i tillegg til VA og rørfornyingsbransjen (NoDig) også jobbet med blant annet skogforvaltning, finans og luftfart. Sibbern starter sitt oppdrag allerede 1. september og gleder seg til oppgaven.
-VITEK er et selskap der teknologi, innovasjon og samfunnsengasjement får stå i høysetet sammen med medarbeidere som har stolthet for jobben og firmaet, sier Sibbern.
-Med VITEKs verdigrunn og firmakultur som utgangspunkt, vil vi ydmykt men bestemt ta grep for å bli en nasjonal aktør med de største ambisjoner, sier han.
Vitek samler nå ansatte, utstyr og kompetanse fra Vitek Rørfornying og Vitek Service inn i morselskapet Vitek AS og er klar for å erobre nye markedsandeler i nye deler av landet under ledelse av CC Sibbern. Vitek Miljø er fortsatt en del av familien, men vil få sin egen videre utvikling innen miljøbransjen og avfallshåndtering.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår