Signalingeniør

 
Signalingeniør
Har du kompetanse innen signal? Våre ingeniører jobber på noen av Norges mest komplekse prosjekter, som Fornebubanen, InterCity Østfoldbanen og lettbaneprosjekter i hele Skandinavia. For å øke vår kapasitet innen samferdsel søker vi nå en engasjert signalingeniør som kan være en bidragsyter til videreutvikling av våre tjenester, både faglig og markedsmessig. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG I ET DYKTIG FAGMILJØ

Som signalingeniør i COWI vil du bli en del av vårt fagmiljø innen signal, men stillingen innebærer også et nært samarbeid med de andre jernbanetekniske fagpersonene i COWI både i Norge og et større miljø i Danmark.

Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • Prosjekteringsledelse innenfor signal
 • Prosjektering av signalanlegg, herunder endringer i eksisterende anlegg, men hovedsakelig utarbeidelse av planer for bygging av nye anlegg.
 • Koordinere egen prosjektering med andre jernbanetekniske fagområder (tverrfaglig kontroll)
 • Oppfølging i byggetid
 • Utarbeide planer for anleggsgjennomføring og faseplanlegging  
 • Utarbeidelse av kravspesifikasjoner og tilbudsgrunnlag

DU HAR GOD FORRETNINGSFORSTÅELSE OG GODE SAMARBEIDSEVNER

Vi søker en faglig sterk signalingeniør som kan prosjektere signalanlegg i henhold til gjeldende regelverk. Du må ha gode samarbeidsevner, men også være selvstendig med evne til å ta egne beslutninger, planlegge eget arbeid og levere til rett tid med høy kvalitet.

Stillingen innebærer noe kundekontakt med ansvar for egne arbeidsoppgaver og prosjekter, så du bør være initiativrik, fleksibel, nøyaktig og selvstendig med god forretningsmessig forståelse. Du bør også ha noe erfaring med AutoCAD som tegningsverktøy, og erfaring som rådgiver, entreprenør eller fra byggherre er en fordel.

KVALIFIKASJONER

 • Bachelor eller masterutdanning fra relevante fagfelt som f.eks. elektronikk, automasjon, informatikk, matematikk eller kybernetikk. Eller Signalmontør med relevant erfaring. Dokumentert erfaring og resultater kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • "Signalfag for ingeniører" fra Norsk Jernbaneskole, eller tilsvarende
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
 • Kjennskap til Bane NORs arbeidsprosesser for signal.

I de fleste prosjekter samarbeider vi med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av avdelingene i COWI. Det er derfor viktig at du er flink til å kommunisere og at du har forståelse for et tverrfaglig samarbeid med fokus på et samlet sluttprodukt.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

COWI SOM ABREIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 20.01.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og kursbevis for å bli vurdert.

Oppstart: Snarest, eller etter avtale

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Pål Foshaugen (Seksjonsleder), tlf: 95 26 91 16, e-post: pafo@cowi.com.comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår