#Signalnørd - Prosjekteringsleder for Signal

 
#Signalnørd - Prosjekteringsleder for Signal
Vil du lede noen av Norges mest spennende signalprosjekter? Våre ingeniører jobber på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, InterCity Østfoldbanen, Follobanen og lettbaneprosjekter i hele Skandinavia. Nå søker vi en engasjert signalingeniør til stillingen som prosjekteringsleder signal, som kan bidra til videreutviklingen av våre tjenester, både faglig og markedsmessig. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

Søknadsfrist: 28 February 2021 - Norway - Sted: Trondheim/Oslo - Infrastructure

Nå søker vi deg som kan lede og videreutvikle vår posisjon innen tunnelprosjektering i Norge i rollen som Prosjektsjef Tunnel. I denne stillingen vil du jobbe tett med vår internasjonale virksomhet, og du får en sentral rolle i vår satsning i Norge. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

DU FÅR EN NØKKELROLLE I Å VIDEREUTVIKLE ET AV VERDENS LEDENDE TUNNELMILJØER 
Som Prosjektsjef for tunnel i COWI, får du en sentral rolle i videreutviklingen av COWIs tunnelmiljø i Norge. Du vil også bli sentral i samarbeidet med vårt globale tunnelmiljø, og du får mulighet til å bidra med din kompetanse i spennende tunnelprosjekter verden over. Du vil dermed få muligheten til å delta i våre prosjekter både nasjonalt og internasjonalt, gjerne også som fagansvarlig eller disiplinleder i våre større infrastrukturprosjekter.
 

I Norge er vi nå engasjert i flere store og spennende tunnelprosjekter, inkludert Fornebubanen, Vannforsyningstunnel i Oslo, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens vegvesen og Nye veier. Globalt jobber vi med en rekke ikoniske og prestisjefylte tunnelprosjekter, inkludert E4 Stockholm - Förbifart Stockholm, Femern-forbindelsen (verdens lengste senketunnel mellom Danmark og Tyskland), Red line Metro i Qatar, KAAR-prosjektet i Saudi-Arabia og Chittagong Tunnel i Bangladesh.
 
DU HAR GOD PROSESSKUNNSKAP OG ERFARING MED TUNNELPROSJEKTER
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har helhetsforståelse og god kunnskap om gjennomføringsprosessen i tunnelprosjekter. Du har jobbet med tunneler enten som prosjekterende, som entreprenør eller byggherre, og du har et ønske om å bidra til å videreutvikle tunnelfaget for å møte morgendagens behov i samferdsels-Norge. 
 

Vi leter etter deg som har høyere teknisk utdannelse, og minst 10 års relevant erfaring fra tunnelprosjekter fra vei jernbane eller vannkraftprosjekter. Praktisk erfaring fra gjennomføring av tunnelprosjekter er en fordel.
Du har sterke lederegenskaper med sans for forretningsmessig drift, markedsarbeid og forretningsutvikling. Videre har du god kjennskap til bransjens kontraktsstandarder. Du motiveres av å skape gode relasjoner til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, og trives med å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos de du jobber sammen med.
 

Ditt ansvar vil omfatte:

 • Prosjekt- og prosjekteringsledelse samt faglig ledelse i våre tunnelprosjekter og i våre tverrfaglige samferdselsoppdrag for vei og jernbane hvor tunneler inngår som sentrale objekter 
 • Deltakelse i markeds- og tilbudsarbeid knyttet til fagfeltet
 • Utvikling av gode relasjoner og partnerskap i det norske og skandinaviske tunnelmarkedet
 • Forretningsutvikling innenfor fagområdet i COWI i Norge i tett samarbeid med COWIs internasjonale tunnelmiljø og øvrige fagavdelinger i COWI Norge.
 • Ledelse og videreutvikling av en egen Tunnelseksjon i COWI Oslo, herunder rekrutteringsarbeid
 • Som Prosjektsjef i COWI, vil du inngå i avdelingens ledergruppe, og divisjonens utvidede ledergruppe

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 
Søknadsfrist: 11.02.2020. Søknader behandles fortløpende

Arbeidssted: Oslo. Andre kontorsteder som Bergen og Trondheim, kan vurderes for rett kandidat
Kontaktpersoner: Kathrine Tronvold, mob: 908 36 349 eller mail: kttr@cowi.com 
 

Slik søker du:
Klikk på knappen under.
Vi ser frem til å motta din CV så snart som mulig. Søknader vurderes fortløpende. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk her! 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår