Siw Holter er konstituert Comfort-sjef

 
Siw Holter er konstituert Comfort-sjef
I forbindelse med Inger Nerdrums overgang til Heidenreich, har styret i Comfort-kjeden i dag konstituert markeds- og kommunikasjonssjef Siw Holter som administrerende direktør inntil ny leder er på plass.

- Vi er glade for at Siw Holter har takket ja til å ta ansvar i overgangsperioden. Hun har gjort en fremdragende jobb som markeds- og kommunikasjonssjef, og nyter tillit hos organisasjonen og medlemmene, sier styreleder Kjetil Løften.

Inger Nerdrum vil stå til Comfort-kjedens disposisjon frem til 30. november.

- Jeg ser frem til å lede organisasjonen i denne overgangsfasen. Vi har et kompetent kjedekontor og mange gode prosjekter som er igangsatt under Ingers ledelse. Særlig innen kompetanse, utvikling av ledere og å løfte rørleggeriet er det flere spennende prosesser jeg gleder meg til å videreføre, sier Siw Holter.

Rekrutteringsprosessen er allerede i gang
- Styret starter umiddelbart prosessen med å finne Inger Nerdrums etterfølger. Comfort-kjeden har gjort betydelige fremskritt de siste årene, ikke minst i å løfte kjernevirksomheten vår knyttet til rørleggerfaget. Stillingen som administrerende direktør er blant de aller mest spennende og utfordrende i bransjen, og vi er trygge på at vi finner en god leder som kan lede kjeden videre, sier styreleder Kjetil Løften.

Styret er takknemlige for innsatsen Inger Nerdrum har gjort for kjeden i løpet av sine nesten fire år i sjefstolen.

- Vi ønsker å takke Inger Nerdrum for en fremragende innsats. Kjeden har fått et løft på flere sentrale områder, særlig gjennom å styrke koblingen mellom rørleggervirksomheten og butikkdriften. Comfort-kjeden står sterkere enn noen gang, og har en lys fremtid, sier styreleder Kjetil Løften.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår