Sjåfør kl C med fleksible timeplan? Boost din inntekt med kjøreoppdrag noen dager i uken

 
Sjåfør kl C med fleksible timeplan? Boost din inntekt med kjøreoppdrag noen dager i uken
Søknadsfrist: Snarest

Sted: Skedsmokorset

Tittel: Lastebilsjåfør

Spreke pensjonister er velkomne søkere! Er du ledig noen dager i uken? Har du erfaring fra distribusjon? Da er dette den perfekte jobben for deg. Vi ser etter deg med høy arbeidsmoral og god fysikk! Du setter kunden i forsetet og er opptatt av kvalitet i alt du gjør.

Vi er på utkikk etter deg som vet at transport er en presis bransje! Og skjønner at du er selskapets ansikt utad.

For vår kunde Heidenreich søker vi nå en erfaren sjåfør som er tilgjengelig for oppdrag på dagtid og noe natt. Er du på utkikk etter  kjøreoppdrag for en seriøs arbeidsgiver er dette den perfekte jobben for deg. Du skal laste/losse og kjøre distribusjon av varer til Heidenreich's egne butikker og kunder i Stor Oslo.

Vi kan tilby et godt og hyggelig arbeidsmiljø sentralt på Skedsmokorset. Her får du ordnede arbeidsforhold, god opplæring og konkurransedyktige betingelser, i tillegg, en helt ny lastebilpark. 

Du må ha:

• Førerkort klasse C

• Yrkeskompetansebevis

• Erfaring fra distribusjonskjøring

• Gode norskkunnskaper

• Oppstart omgående med god opplæring. 

Har du det vi leter etter, så håper vi du søker i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sektor: Privat

Sted: Industriveien 6, 2020 Skedsmokorset

Bransje: Transport og logistikk

Stillingsfunksjon: Transport og sjåfør

Arbeidsspråk: Norsk

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Lin Athea Chan

Telefon: 97 76 83 99

SØK HER

Om arbeidsgiver:

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 30 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 2 mrd kr. Selskapet er 100% eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG. Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet.

God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av Europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår