Skal bygge ny vindkraftpark i Sverige

 
Skal bygge ny vindkraftpark i SverigeVeidekke skal bygge veier og fundamenter til vindmøller i Bäckhammar i Kristinehamn og Degerfors kommuner i Sverige. På bildet ser vi Veidekke Agders vindkraftverk på Lista. (Foto: Veidekke/Melingmedia.no).
Veidekke har signert en ny avtale med Eolus Vind AB om å bygge fundamenter og veier for ytterligere 31 vindmøller i Sverige. De skal bygges i Bäckhammar i Kristinehamn og Degerfors kommuner i Sverige.

Prosjektet er en totalentreprise, kontraktsummen er 182 svenske millioner.

Nettopp startet

Kontrakten omfatter konstruksjon av fundamenter og veier og tilhørende installasjon av elektriske kabler. Prosjektet ble påbegynt rett over nyttår og skal stå klart midt i februar 2020. De to selskapene har tidligere samarbeidet om flere prosjekter.

– Vi ser frem til et fortsatt vellykket samarbeid med Eolus. Dette er en profesjonell kunde som setter bærekraft og kvalitet i første rekke – akkurat som Veidekke, sier Anders Johansson, anleggsleder i Veidekke Anläggning, i en pressemelding fra Veidekke.

– Veidekke har et sterkt team med høy kompetanse og god kunnskap om hva Eolus ser etter i leveransen. Vi gleder oss til å samarbeide om enda et prosjekt som vil bidra til å øke Sveriges produksjon av fornybar energi, sier Marcus Landelin, viseadministrerende direktør og driftsleder i Eolus.

Vindkraft er et høyt prioritert segment, der Veidekke har en sterk posisjon og et omfattende kundetilbud.

Kontrakten inngår i ordrereserven for fjerde kvartal 2018.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår