Skal bygge nytt sykehus ved Mjøsbrua

 
Skal bygge nytt sykehus ved Mjøsbrua
Innlandet skal få et nytt hovedsykehus til 8,65 milliarder kroner. Det bestemte styret i Helse Sør-Øst nå i formiddag, melder NRK. Dette betyr at det er gjort et endelig vedtak om nytt hovedsykehus i Hedmark og Oppland.
Innstillingen styret i Helse Sør-Øst hadde på bordet i dag er i korte trekk denne:
at det skal bygges et nytt hovedsykehus for Innlandet ved Mjøsbrua
at det fortsatt skal være sykehusdrift ved to av dagens sykehus, mens to skal legges ned, det er ikke sagt hvilke. (Elverum, Hamar, Lillehammer, Gjøvik).
at Tynset sykehus fortsatt skal være akuttsykehus.
Administrerende direktør i Helse Sør-Øst, Cathrine Lofthus, vil ikke samle alle sykehusene i ett hovedsykehus, fordi det geografiske området er for stort.
 
Vedtaket som ble gjort enstemmig like før klokka 12 i dag, innebærer at det skal bygges et nytt hovedsykehus til 8,65 milliarder kroner ved Mjøsbrua og prosjekteringen skal starte i 2024, så fremt Sykehuset Innlandet har fått orden på egen økonomi, melder NRK.
 
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår