Skal bygge spektakulært hotell

 
Skal bygge spektakulært hotellCuriosa Hotel skal ligge i Liseberg opplevelsespark og vil ha barnas oppdagelsestrang i sentrum. NCC skal bygge hotellet, i tillegg til en vannpark. (Ill: NCC).
NCC og Liseberg, ved utviklingsselskapet Liseberg Skår AB, har nå tegnet kontrakt for utbygging av et hotell med 457 rom i Nordens største opplevelsespark Liseberg. Verdi på prosjektet er ca. 850 millioner svenske kroner.

 - Curiosa Hotel kommer til å ha barnas oppdagelsestrang i sentrum, i tillegg til at hotellet vil ha alle de moderne bekvemmeligheter som hoteller i dag forventes å ha, sier Thomas Sjöstrand, som er sjef for  Liseberg AB Skår i en pressemelding fra NCC.

(Ill: NCC)

Oppdraget er et partnersamarbeid mellom NCC og Liseberg som ble innledet i 2018.

Partnerne er nå enige om riktig pris på samarbeidet, samt at de allerede har rukket å utføre noe arbeid med infrastruktur.

– Dette er et spennende oppdrag som vi nå tar videre til neste fase. De er et partnersamarbeid med en gedigen plaleggingsfase, som er en optimal måte å jobbe på i komplekse og store bygg, sier Henrik Landelius, områdesjef i NCC Building Sweden i meldingen fra NCC.

(Ill: NCC)

NCC kommer til å bygga hotellet ved den søndre entréen. Hotellet blir drøyt 30 000 kvadratmeter stort, og får 457 rom. Byggestart er i høst og det forventes å stå Lisebergs 100-årsjubileum i 2023.

Parterne planlegger også å bygge en vannpark.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår