Skal fornye 3000 meter med rør

 
Skal fornye 3000 meter med rørIllustrasjonsbilde
AKTUELLE PROSJEKTER: Om ikke lenge skal Trondheim kommune i gang med rørfornying av 3000 meter med avløpsrør. De har valgt å benytte seg av gravefrie metoder.

Av Tore Kubberød

Det betyr at det skal trekkes strømpe gjennom 3000 meter med avløpsrør i Trondheim kommune. Kommunen har lang erfaring med denne metoden og fordelene med å slippe omfattende graving. Belastning for nærområdene, lavere kostnader og sparing av tid er argumenter for å benytte strømpe framfor å legge nye rør.

I følge Byggfakta Live skal Trondheim kommune nå i gang med fornying av 3000 meter med avløpsledning. Arbeidet skal etter planen starte opp i april og kostnaden er beregnet til mellom seks og åtte millioner kroner.

Prosjektet er nå lagt ut som en anbudskonkurranse. Fristen for å komme med anbud er 1. februar. I tillegg til fornying av 3000 meter med ledning så skal også de fleste tilhørende kummer skiftes ut. Det skal også settes opp en vannkum.

FAKTA

Rørfornying Trondheim

Tiltakshaver: Trondheim kommune

Verdi: 6-8 millioner kroner

Byggestart: April 2018

Anbudskonkurranse på hovedentreprise: Utlevert 11. januar med anbudsfrist 1. februar.

Om Byggfakta Live: Byggfakta Live-databasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Byggfakta Live leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår