Skal fornye 3000 meter med rør

 
Skal fornye 3000 meter med rørIllustrasjonsbilde
AKTUELLE PROSJEKTER: Om ikke lenge skal Trondheim kommune i gang med rørfornying av 3000 meter med avløpsrør. De har valgt å benytte seg av gravefrie metoder.

Av Tore Kubberød

Det betyr at det skal trekkes strømpe gjennom 3000 meter med avløpsrør i Trondheim kommune. Kommunen har lang erfaring med denne metoden og fordelene med å slippe omfattende graving. Belastning for nærområdene, lavere kostnader og sparing av tid er argumenter for å benytte strømpe framfor å legge nye rør.

I følge Byggfakta Live skal Trondheim kommune nå i gang med fornying av 3000 meter med avløpsledning. Arbeidet skal etter planen starte opp i april og kostnaden er beregnet til mellom seks og åtte millioner kroner.

Prosjektet er nå lagt ut som en anbudskonkurranse. Fristen for å komme med anbud er 1. februar. I tillegg til fornying av 3000 meter med ledning så skal også de fleste tilhørende kummer skiftes ut. Det skal også settes opp en vannkum.

FAKTA

Rørfornying Trondheim

Tiltakshaver: Trondheim kommune

Verdi: 6-8 millioner kroner

Byggestart: April 2018

Anbudskonkurranse på hovedentreprise: Utlevert 11. januar med anbudsfrist 1. februar.

Om Byggfakta Live: Byggfakta Live-databasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Byggfakta Live leverer oppdatert informasjon om ca. 250 nye og 1100 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 
 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår