Skal sikre regjeringens bygg i Oslo

 
Skal sikre regjeringens bygg i OsloIllustrasjonsbilde
Caverion skal levere, installere, drifte og vedlikeholde sikkerhetssystemer for regjeringens bygg i Oslo gjennom en rammeavtale med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon.

Dette er den andre sikkerhetsavtalen Caverion har med DSS. Tilbyderne ble vurdert på kvalitet, pris og sikkerhetsforståelse, og Caverion er en av fire som har fått tildelt rammeavtalen. Direktør for Smart-teknologi i Caverion Knut Erik Melstrøm understreker at teknologien må fungere til enhver tid for å ivareta sikkerheten til menneskene som bruker regjeringsbyggene.

- Teknologi og omgivelsene vi skaper påvirker samfunnet vårt og måten vi lever og jobber på. Men, det handler jo faktisk ikke om selve teknologien. Det handler om hva teknologien gir oss. Når Caverion leverer sikkerhet så handler det om trygghet. Vi kaller det «Secured by Caverion», sier Melstrøm i en pressemelding.

Satser på Smartteknologi

Sikkerhet er en del av satsningsområdet Smart-teknologi i Caverion, som også inkluderer automasjon, IKT & AV og kjøling.

- Vi ser at fagene innen Smart-teknologi blir enda viktigere for fremtiden. For å kunne betjene enda flere store kunder og mindre lokale kunder, rekrutterer vi innenfor disse fagene kontinuerlig, avslutter Melstrøm.

Caverion har 50 lokasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord, med 2 400 medarbeidere og ca. 300 lærlinger fordelt på alle tekniske fag

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår